Mit csinál a rendőr ha valaki feljelent ilyenért? Ez más maganéletébe turkálás?
Akkor nagyon megcsapom azokat akik ezzel viccelnek
Utolsó: Igen én vagyok az a lány, aki kérdezte, hogy egy sztár feljelenthet-e érte.. Még mindig nem merem megkérdezni, belinkelhetem a kérdést, ha kell! : )
Nem mondok nevet : D
Azért fontos, mert csak olyan fura, hogy most derült ki hogy tulajdonképpen, azt gondoltam egy rajongó még tud róla, de Ő személyesen ismeri, azért tudja, rajongók közül én tudom, meg 2 barátnőm, aki ijeszteget azzal, hogy felfog jelenteni... De ezért nem hiszem hogy rá kérdezek így valahogy, hogy:
'Szia! Ne haragudj, hogy zavarlak, de a rajongók nem tudják, hogy apa vagy? Mert senki nem beszél erről, viszont én tisztában vagyok vele' Csak hát nehogy, véletlen, elküldjön valamerre, még ha jogosan is, mert ez nagyon, nagy zaklatás
Őszintén mondd már meg, hogy miért szeretnél feltétlenül szart kavarni? Ettől jobban éreznéd magad? Semmi közöd a magánéletéhez!
Gondolj bele, ha egyszer te nem szeretnél majd valamit felfedni, de egy ilyen kis túlbuzgó megtenné, milyen kellemetlenül éreznéd magad??!!! Ennyire nem lehetsz éretlen.... Rosszindulatú és buta vagy! Még változtathatsz rajta!
Mi közöd hozzá?Ismered?Honnan tudod hogy van gyereke,mert ha te tudod akkor az már nem titok,tehát nem titkolja!A
Szóval nincs miről beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!