Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beszertném tiltatni az összes...

Beszertném tiltatni az összes drogot mit csínáljak?

Figyelt kérdés
Kivéve az alkoholt és a dohányzáson is egy kicsit szígoritanék

2012. febr. 7. 11:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
36%

hollandia egy ország ahol az emberek sokkal jobb körülmények között élnek ,így nem biztos, hogy a sok elkeseredett szerencsétlen ember agyonszívja magát mint itthon tennék.

Nem vagyok tisztában az itthoni drog jogszabályokkal, de nekem úgy rémlik, hogy valami minimális mennyiséget birtokolhatsz itthon is, illetve otthon kicsiny cserépben még nevelhetsz is marihónalját saját fogyasztásra. de javítson ki valaki ha tévednék.

mindenesetre nagy szerencsére MO többsége elutasítja a kábszerek nagy részét, így ezt el kell fogadni, ennyi. Akinek nem tetszik, az szívja meg szúrja magát, azt csinál magával amit akar, de maradjon is kussban és ne akarja ráerőltetni a többi emberre, hogy me' mennyire jó és me' mennyire ellazít és me' mennyire nem károd, stb....

2012. febr. 7. 13:42
 12/29 anonim ***** válasza:
80%
Az alkohol az maradhat? Nagyon vicces. :D Ha ennyire zavarnak a tudatmódosító szerek, akkor pont az alkohol kellene, hogy a leginkább idegesítsen. Szerinted az hány családot tesz tönkre? Hány balesetet okoz, hogy az illető részeg volt? Azért, mert a pálinka csudijó, igazi magyar anyag, attól még láttam elég sok csúnyaságot, amit az emberrel csinál. Akkor ennyi erővel tiltsuk be azt is.
2012. febr. 7. 14:06
 13/29 anonim ***** válasza:
90%

"Hollandia jó példa, ott legálisak a könnyű drogok, valahogy mégis kevesebben halnak meg azok miatt. Miért? "

Mert magyarországon hányan halnak meg marijuana miatt?

btw kérdező ha jól értem az egész világon be szeretnéd tiltani a drogokat? kezdj el spórolni egy hadseregre és lövess le velük mindenkit aki nem ért veled egyet.

2012. febr. 7. 14:11
 14/29 anonim ***** válasza:
11%

"Mert magyarországon hányan halnak meg marijuana miatt?"

Ha amiatt nem is, de kemény drogok miatt ezért hullanak az emberek néha.

2012. febr. 7. 14:37
 15/29 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező.Mit tartasz drognak?Mindent ami szenvedélyt okoz?

Kávé?

Cigaretta?

Alkohol tartalmú italok?

Vagy az LSD-hez hasonló kemény drogokra gondolsz?Mivel azok eddig is illegálisak voltak.

A marijuanás cigaretta kevésbé káros mint az alkohol és a nikotin.Sok helyen gyógyításra is használják.

2012. febr. 7. 14:44
 16/29 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nincs tisztában a drog fogalmával, és az is eléggé homályos, hogy miért akarja betiltani.
2012. febr. 7. 18:37
 17/29 anonim ***** válasza:

"Mert magyarországon hányan halnak meg marijuana miatt?"

Ha jól tudom, eddig kereken nulla, senki.

2012. febr. 7. 18:37
 18/29 A kérdező kommentje:

Elnézést de hogy van szilveszter a szokás a családfő koccint elöször és önt magának vagy a "legális" marihuána füstölög a családnak a szájába

Ja és ha valkinek nemelég erős már a mirinak a hatása akkor meg át tér "koko úra" és Dr.temetö

Meg emberrablásba és bankrablásban is haltak meg emberek szinte mind a drogok miat mik még legálisak és túszként meg pénzrablások miat azis a drogok miat

2012. febr. 7. 19:08
 19/29 anonim ***** válasza:

Az nem füves cigaretta miatt.A marijuana sok helyen olyan mint itthon a dohányzás.Több helyen legalizálják mivel rájöttek hogy nem okoz annyi kárt mint a nikotin vagy az alkohol.

Te a kemény tudatmódosító , hallucinációkat okozó szerekről beszélsz mint pl LSD és társai.Nos ezek tényleg nagyon veszélyesek.Az Egyesült Államokban nagyon keményen büntetik azokat akik ilyet használnak.

2012. febr. 7. 19:13
 20/29 A kérdező kommentje:

283. § (1) bek. (a) pont kimondja, hogy "Nem büntethető kábítószerrel visszaélés miatt, aki csekély mennyiségű kábítószert saját használatra termeszt, előállít, megszerez vagy tart…

a törvényben ezt találtam

2012. febr. 7. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!