A szomszédom gumival fűt. Mit csináljak?
Először szólj a szomszédnak, hogy fejezze be a tevékenységet.
Ha nem hallgat rád, szólhatsz a polgármesternek, vagy a jegyzőnek (feltéve hogy faluban laksz).
Ha városban laksz, akkor én a helyedben a helyi képviselőhöz fordulnék.
Gumival, műanyaggal tüzelni - amennyire én tudom - tilos. Mifelénk legalábbis a tűzoltóság külön felhívta az emberek figyelmét rá, hogy ilyet ne játsszunk, mert büntetés járhat érte.
Először a szomszédot kell megkeresni, nem szép dolog rögtön "hátba támadni". Bár sok jóra ne számíts, valószínűleg nem azért fűt gumival, hogy direkt szemét legyen veletek. Vagy azt fogja mondani, hogy ő olyat nem csinál, vagy azt, hogy nem telik neki másra. Ha ez nem vezet eredményre, akkor a polgármesteri hivatalban tudnak intézkedni, az ő hatáskörükbe tartozik az ilyesmi.
Lehet, hogy nincsen pénze fára.
Szerintem lepjed meg, és vegyél neki ötven mázsa darabolt, hasogatott akácfát, hogy azzal fűtsön inkább. Az kevésbé környezetszennyező, és nem is annyira büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!