Találtam egy pisztolyt, mit csináljak?
Félek meg tartani.5 lőszer van benne a tárba és még plusz 30db egy zacskóba.Ki próbálnám,de félek tőle.
Néztem a netten és nem riasztó vagy gáz pisztoly.
A lövedékek ami bele valóak 5 cm hosszúak.(meg mértem)
Azt nem tudom ,hogy vak töltények-e vagy igaziak.
Félek,hogy ha a rendőrségre viszem még a végén engem hurcolnak meg.De kidobni is sajnálom.
Valakinek ,ha van valami ötlete,hogy mit csináljak.
Légyszi csak komoly válaszolók írjanak és kíméljetek meg a ostoba poénoktól. Nekem nem vicces.
Már bánom,hogy haza hoztam :(
Igen össze fogdostam :(
Jaj ne már ..de hülye vagyok :(
Pedig a rendőrség lenne a legcélszerűbb megoldás.
Elmondod hol találtad, milyen körülmények között és hogy eddig azért nem hoztad be, mert megijedtél.
Még az is lehet hogy előrébb viszel egy nyomozást!
Ha beviszed a rendőrségre ott jegyzőkönyvbe veszik, ezt később bármilyen adott nyomozás során felhasználhatják ellened.
Kimész a Duna-partra és belebaszod a vízbe.
Osztom a többiek véleményét. Egyébként sem tudnád hasznosítani. Látszik, hogy nem értesz hozzá még bajod lehet. Engedélyed sincs gondolom akkor még a bokád is megütheted pláne ha tényleg "saras" a cucc.
Semmire se tudod használni eldobni meg veszélyes mi van ha gyerekek találják meg? Vagy újabb bűncselekményt követnek el vele?
Az is lehet ellopták valakitől vagy volt olyan hülye hogy elhagyta.
Ne izgulj nem szedik le a zsaruk a fejed csak megkérdezik hol találtad, jegyzőkönyv esetleg dicséret és mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!