Találtam egy pisztolyt, mit csináljak?
Félek meg tartani.5 lőszer van benne a tárba és még plusz 30db egy zacskóba.Ki próbálnám,de félek tőle.
Néztem a netten és nem riasztó vagy gáz pisztoly.
A lövedékek ami bele valóak 5 cm hosszúak.(meg mértem)
Azt nem tudom ,hogy vak töltények-e vagy igaziak.
Félek,hogy ha a rendőrségre viszem még a végén engem hurcolnak meg.De kidobni is sajnálom.
Valakinek ,ha van valami ötlete,hogy mit csináljak.
Légyszi csak komoly válaszolók írjanak és kíméljetek meg a ostoba poénoktól. Nekem nem vicces.
Már bánom,hogy haza hoztam :(
Dejó, hogy megvan, már mindenhol kerestem.
Ez a kedvencem, de folyton széthagyom.
Kedves Kérdező!
Ne feledd, hogy Kaiser Edéről egy véletlenül talált lőszer alapján derült ki, hogy ártatlan. (Legalább is a móri mészárlásban.) Nem tudhatod, hogy a fegyver honnan van, mire bizonyíték. Nem jó ötlet lenne eldobni.
Ráadásul ezt a kérdést már kiírtad, ez alapján simán indulhat nyomozás ismeretlen tettes ellen lőfegyverrel visszaélés gyanúja miatt. Már késő, hogy ne vidd be vagy eltüntesd.
Telefonáltam!
Azt mondták ki jönnek nem mászkáljak a lőfegyverrel a kezembe.Mindjárt itt lesznek. :( jaaj
18:13, vízvezeték-szerelő vagyok, és leszarom, mit gondolsz, igazat írtam.
Amúgy meg ostoba vagy, mint a napon felejtett samottégla. Húzzál el trollkodni máshova, sötétke.
" Ha ideadnád nekem a stukkert, én odaadnám neki, "
Jogszerűtlen lenne, akár víz vezeték szerelő vagy akár nem.
JJóó, azt kérem, hogy senki se hagyja el a csetszobát, a kollégáim mindegyikükkel el fognak beszélgetni.
A vízvezetékszerelő Urat kérném elsőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!