Tényleg létezik olyan törvény hogy ha a tanterembe/osztályteremben nincs 10fok akkor nem lehet tanítani?
Igenis örülni kell, hogy tanulhattok. Örüljetek annak, hogy inkább ide születtetek és nem valamelyik afrikai szegényebb országba, ahol a gyerekek jelentős része éhen hal vagy ha felnő, akkor írástudatlanul iszonyatos szegénység közepette él 30-40 évig, amíg az AIDS nem végez vele.
Én is tanultam hideg teremben, mégsem nyavalyogtam. Sajnos sok helyen spórolni kell, hónapról-hónapra alig lehet kikalkulálni a számlákat. Réteges öltözködés, két nadrág, két pulóver aztán mindjárt jobb. A szünetekben kint mozogni kell vagy futni, aztán ezt a pár hetet ki lehet bírni.
oké...ennek örülök is..még mindig nem a tanulással vannak problémáim hanem a hideggel
a szünetessel viszont nem értek egyet...most akkor egyek + menjek át egyik teremből a másikba(nagy a suli és olyan mint egy labirintus) vagy kint futkossak ...amivel 10 perc alatt annyit érek el h jól megfázok
"szólj a gondnoknak, hogy tekerje feljebb a fűtést!"
Ez aztán a tuti megoldás! Szerinted eddig azért nem "tekerték feljebb" mert nem találták a hőfokszabályzót??
Csak nem a kormánytól tetszik nyilatkozni? Ott szoktak ilyen bölcsességeket kinyilatkoztatni.("tessék többet keresni!")
Megint az a fránya kerítés...
Rendelet van. Nálunk nem egyszer nem volt tesióra emiatt, olyan hideg volt a teremben; de volt, hogy délben hazaküldtek, mert egész egyszerűen nem lehetett megmaradni az épületben.
Nálunk a suliba jártak olyanok, akiknek baj volt a veséjével, és még miattuk sem tekertette feljebb a fűtést az igazgatónő. Nem egy 3-4 heteket üdült a kórházban emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!