Tényleg létezik olyan törvény hogy ha a tanterembe/osztályteremben nincs 10fok akkor nem lehet tanítani?
a fenébe...
és valami hasonló??? :)
am köszii
Hasonló? Minek?
Addig örülj, amíg tanulhatsz. Addig a szüleid eltartanak. Ha meg hideg van, fel kell venni a kabátot, sálat, sapkát aztán úgy is lehet tanulni.
ugy vagyok már több mint egy hete és kicsit rossz.
Tanulással nincs gond ..ha kell bepótolom nyáron ...de a hideg nem tartozik a kedvenceim közé
Akkor szólni kell a tanárnak vagy a gondnoknak, hogy tekerjen a fűtésen.
Amúgy meg a munka törvénykönyvében valahol bent van, hogy a munkahelyen biztosítani kell a kellő hőmérséklet, ami olyan 20-22 fok körüli.
a tanár és a gondnok is azt mondta h az igazgató nem engedélyezi
okés....nagyon szépen köszönöm
Pedig hozni kéne egy ilyen törvényt... A mi iskolánkban is alig van fűtés, a legtöbb órán kabátban ülünk az órán, de nem csak mi panaszkodunk, a tanárok is, dehát nincs pénz fűteni... 2 nagyobb terem van, ami kellemes meleg, van amiben talán hidegebb van, mint kint. A többi határeset...
De hallottam ennél rosszabb helyzetű iskoláról is, ott már pokrócokat visznek be, meg kispárnát a székre. Kegyetlen. És akkor csodálkoznak, meg panaszkodnak hogy sokat hiányoznak a gyerekek, mert megfáznak?
Imádom az ilyen "örülj hogy tudsz tanulni" meg "anyukád eltart" magyarázatokat. Tudod amikor ott ülök német órán a 10 fokos teremben, nagy kabátban, és már zabszem sem fér sehová, akkor nem arra szoktam gondolni, hogy jaj de jó hogy itt lehetek és tanulhatok...
Nyáron meg meg fogunk főni a termekben, rohadt jó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!