Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ellopták az Iphone-om de van...

Ellopták az Iphone-om de van gyanúsítottam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég a sportklubban ellopták a telefonom. Pár hónappal az eset után az egyik gyerek beállított egy Iphone-al. Tudjuk hogy nem kóser a gyerek... És hozzám jön oda, hogy állítsam be neki. De legutóbb elszólta magát:

- Nem tudnád odaadni a töltőd?

Mert ő nem kapott hozzá... :D Minden telefonhoz adnak töltőt még használthoz is szerintem... Tuti hogy ő lopta el, de bizonyítani nem tudom. Hogy lehetne kiugrasztani a bokorból??

2012. jan. 27. 20:58
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Aki ellopta annak levágnám azt az enyves kezét!!
2012. jan. 29. 15:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát még én. Anyám még most is fizeti a részleteket, képzelhetitek milyen szar érzés...
2012. jan. 29. 15:51
 13/23 anonim ***** válasza:

Fizeti anyád a részleteket? Hát mondjuk te is hülye vagy, mit ne mondjak.

Francért kell neked ilyen presztízs tárgy, azt hiszed jobb leszel tőle. Ha ennyire vágyod a luxus baromságot, keresd meg rá a pénzt, ne szegény szüleid terheld ilyen fölösleges hülyeségekkel. Áh, mind1...

Sok sikert a nyomozáshoz.

2012. jan. 29. 17:16
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem azért vettem, hogy presztízs tárgy legyen. Én kérek elnézést, hogy a ballagásomra kaptam valami nagyobb kaliberű ajándékot. Nem ilyen oldalról kéne nézni a dolgokat...
2012. jan. 29. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát de pont hogy igen, neked kéne ezt megértened. Szép dolog, elballagsz, csak a hülye nem képes rá. Valami olyat kellett volna kérni, amit ki is tudnak fizetni. Akkor azt talán nem is lopták volna el, plusz otthon is több maradt volna.

Mert mi is a részletfizetés? Most, hogy elballagtál, már biztos tudod. Az adott összeget jó keményen megkamatoztatva fizeted ki a tulajdonosnak hosszabb idő alatt.

Ezért mondom hogy baromoság volt ez az egész i(de király vagyok)Phone buli. Vetettél magadnak egy olyan kütyürét, ami a családi kasszából többet vesz el, mint ami az eredeti ára, plusz most már meg sincs.

2012. jan. 29. 18:41
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem hitelre vettük. Az Iphone ki van fizetve csak van valami amit fizetni kell utána. Azt hiszem előfizetéses volt vagy nem tudom pontosan. De nem kamatozik meg ilyenek. A családnak ez nem akkora teher hogy anyagi csődbe esnénk csak sz*ar fizetni azért ami már nincs is a tulajdonunkban...
2012. jan. 29. 18:58
 17/23 anonim válasza:
na? sikerült?
2012. febr. 4. 21:00
 18/23 A kérdező kommentje:
Még nem sikerült elkérnem a telefont.
2012. febr. 5. 17:21
 19/23 anonim válasza:
Jutottál valamire azóta?
2012. febr. 13. 07:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Megnéztem a kódot és sajnos nem az enyém... talán jobb is így. De attól még biztos vagyok hogy ő lopta el csak kicserélte... :D
2012. febr. 13. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!