Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ellopták az Iphone-om de van...

Ellopták az Iphone-om de van gyanúsítottam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég a sportklubban ellopták a telefonom. Pár hónappal az eset után az egyik gyerek beállított egy Iphone-al. Tudjuk hogy nem kóser a gyerek... És hozzám jön oda, hogy állítsam be neki. De legutóbb elszólta magát:

- Nem tudnád odaadni a töltőd?

Mert ő nem kapott hozzá... :D Minden telefonhoz adnak töltőt még használthoz is szerintem... Tuti hogy ő lopta el, de bizonyítani nem tudom. Hogy lehetne kiugrasztani a bokorból??

2012. jan. 27. 20:58
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
A doboz megvan gondolom.. arra fel kéne legyen valahova írva az aksi száma vagy a telefon száma és elkéred, hogy "beállítsd" megnézed a számot és kész. Legalább is a haverom Sonyját így próbáltuk visszaszerezni de aztán nem az volt amit elloptak :) Sok sikert
2012. jan. 27. 21:02
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
hát a dobozán vagy valahol rajta van az IMEI száma a telefonnak, keresd meg, utána a telóba beírod a *#06# kombinációt, és kiírja. Ha a szám egyezik, a telefon a tiéd, azt pedig hogy a tiéd, a papírokkal tudod bizonyítani, hiszen név stb...
2012. jan. 27. 21:02
 3/23 A kérdező kommentje:
HÚ nagyon köszi ezzel nagyon nagyon sokat segítettetek!!!! Megnézem majd. Ha egyezik a szám akkor bizonyítva van és hívhatom a zsarukat. Köszönöm!
2012. jan. 27. 21:07
 4/23 A kérdező kommentje:
A sorozatszám nem változtatható meg ugye? Ha átprogramozzák a telefont akkor sem ugye?
2012. jan. 27. 21:12
 5/23 anonim ***** válasza:

Nem :)

Egyébként tudom h az iPhont nem lehet ilyen hagyományosan szétszedni, de pl ha van egy sima telód és kiveszed az aksit, ott van egy matrica, amin szintén rajta van az imei.

2012. jan. 27. 21:15
 6/23 A kérdező kommentje:
A szám megvan a rendőrségi papírokról... Holnap megnézem... :)
2012. jan. 27. 21:17
 7/23 anonim ***** válasza:
Írd meg, ha eredményes volt a nyomozásod, kezd izgalmas lenni ez a történet.
2012. jan. 27. 21:35
 8/23 A kérdező kommentje:
Remélem eredményes lesz... Csak az a gáz, hogy ez a család elég fura. Apja is börtöntöltelék... Ilyen világot élünk basszus hogy nekem kell szarnom azért, hogy visszakapjam azt amit ők loptak el tőlem. :D Ha lecsukják a gyereket ki tudja mit akarnak majd tőlem és a családomtól... Azért szar ám :S
2012. jan. 27. 21:43
 9/23 A kérdező kommentje:
És ha azt mondja hogy valakitől vette és nem lopta el? Akkor mi van? Visszaadja nekem a rendőrség?
2012. jan. 27. 22:04
 10/23 anonim ***** válasza:
vissza, bár egy időre lehet lefoglalják.
2012. jan. 27. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!