Feljelentettem a volt páromat mert megütött és fenyegette a családomat. Ő az egyik haverját hamis tanúzásra kérte. Most nekik fognak hinni?
Hát ezt sajnos így mi sem tudjuk megmondani. :(
De a bírók elég régóta a szakmában vannak ám, hacsak valaki nem annyira profi hazudozó (és itt nem a hétköznapi hazudozásról van szó!!), az a bíróságon beleroppan, és a bíró egy perc alatt rájön az egészre. Rengeteg ilyet láttam már.
Bíróságon meggyőzően hazudni csakis a legeslegkeményebb bűnözők tudnak.
Hiába beszélnek össze, és tanulják meg, a bírósági hangulat, a keresztkérdések... belebuknak.
Az a gond hogy az egyetlen szemtanú aki oda is jött felsegített a földről,utána elment mielőtt megkérdezhettem volna legalább a nevét.
Két dolog lenne egyértelmű: térfigyelő kamera felvétel azon látszana amikor épp futok előle,vagy ha van ilyen Magyarországon és ilyen kis ügyekben is használják a hazugságvizsgáló.Már az én válaszomnál kiderülne hogy igenis megtörtnént az eset.
Ha van térfigyelő a környéken, akkor gyorsan szólni kellene a hatóságoknak, mert X nap után törlik, ha nincs semmi.
A hazugságvizsgáló felejtős, nem fogadják el bizonyítéknak semmire. És joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!