Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Rendőr azt mondta a telefonb...

A Rendőr azt mondta a telefonba, hogy nem tudnak mit tenni. Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Itt a környéken van egy csomó kutya ami nem kóbor kutya,mert van gazdája csak az cseszik kerítést csinálni vagy megkötni a kutyát.Nem kiskutyákról van szó hanem Rottweiler-ről. És méghozzá kettő is van.Persze ha nem azok vannak kint az utcán akkor a másik hülye cigánynak a kutyái vannak kint.Pár éve mikkor ezek még nem voltak itt akkor a gyerekek kint játszottak az utcán labdáztak,biciklitek stb...

Ideköltöztek a cigók és azóta nem,hogy a gyerekek,de még mi se vagyunk biztonságban.A hülye cigány elment otthonról nyitva hagyta a kapuját és a két Rottweiler kijött.Délelőtt indultam volna dolgozni,de amint kiléptem a kapun a kutya nekem jött és megakart harapni.Mindenkit a környéken megtámadott. Fölhívtam a rendőrséget és azt mondták,hogy amíg nem okozott kárt vagy sérülést addig nem tudnak mit tenni.A Sintér ugyan ezt mondta.A csávóval nem lehet beszélni,mert még fenyegetőzik utána.A Macskákat ölik a kutyák és ha nem a kutyák akkor a kocsikkal ütik el őket.Most akkor mit csinálhatunk? Lőjem le a csávót? Vagy a kutyát? Vagy várjam meg míg a kutyák annyira megtépnek,hogy 8 napon belül gyógyuló sérülésem lesz és aztán hívjam a ki a rendőrt?

2012. jan. 24. 13:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
ne a kutyákat hibáztasd,hanem a gazdát,mert nem nevelte meg őket.. a rotik nagyon aranyos kutyák,de ezek a cigányok szartak rájuk gondolom és azért lettek ilyenek..
2012. jan. 25. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!