Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok erről? "Két és...

Mit gondoltok erről? "Két és fél évet kapott a csecsemőgyilkos dunakeszi nő"

Figyelt kérdés
Számomra bicskanyitogató!! :(
2012. jan. 11. 12:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20as ez durva!! :/ Igen én is hallottam a szülés utáni depresszióról, de ezt látnia kell a környezetnek...ezek a nők ilyenkor befeléfordulnak stb. nehogy már ez ne látszódjon!! Ha én egyébként egy vidám, jókedélyű ember voltam, és szülés után átmegyek depresszióba, akkor nehogy már senki ne vegye észre?? Ja és az, hogy észre sem vették hogy terhes?? te jó ég ez a nő egyáltaln egy fedél alatt élt a férjével?? egyszerűen nem tudom elhinni hogy ellehet titkolni egy hatalmas hasat..oké napközben felveszek bő ruhát...de este? az ágyban? rám van hogy néha rámnyit a párom amikor hableányt játszok a fürdőkádban...hát elég vicces lenne ha nem venné észre a görögdinnye hasam...szexről már nem is beszélek...vagy ezek szerint nem szexeltek??
2012. jan. 11. 13:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezeket a mostani bírákat... Ez a bcs. minősített eset, legalább 10 évet kellett volna kapnia! 1993-2003 között volt privilegizált eset, akkor lehetett hivatkozni a szülés utáni depresszióra, de 2003 óta már nem! Hihetetlen, hogy milyen kóklerek törvénykeznek a bíróságokban! Ebből látszik, hogy a bíróságokhoz is protekcióval lehet már bekerülni, szánalom!
2012. jan. 11. 14:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Senkit nem védek, elítélem az esetet személy szerint többet adtam volna érte (kötelet) de tudom, hogy részben miért nem adnak többet. Jelenleg a büntetésvégrehajtási intézetek 130%os kihasználtságúak. Egyszerűen: nincs hely. Ma már csak a darabolós pedofil és anyagyilkosokat ültetik le hosszabb időre, a többieket hely hiányában nem nagyon. Illetve az adócsalókat, mert az egy nagyon nagyon csúnya államellenes bűncselekmény. Sajnos ez most a prioritás az országban.
2012. jan. 11. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!