Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok erről? "Két és...

Mit gondoltok erről? "Két és fél évet kapott a csecsemőgyilkos dunakeszi nő"

Figyelt kérdés
Számomra bicskanyitogató!! :(
2012. jan. 11. 12:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Megfojtotta, egyértelmű gyilkosság.

1. kiskorú, védekezésre képtelen személy sérelmére

2. a saját gyereke sérelmére

Ráadásul, ezek mind súlyosbító körülmények. Csodálkozom a 2 és fél éven.

2012. jan. 11. 13:12
 12/23 A kérdező kommentje:
igen én is csodálom, de valami olyanról szólt a hír, hogy 5 évet kapott volna, de ezt felezték!! Eleve mi alapján jött ez az 5 év? És főleg mi alapján felezték meg?? Hihetetlen...
2012. jan. 11. 13:14
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
legalább 30-at adtam volna.
2012. jan. 11. 13:14
 14/23 A kérdező kommentje:
engem ami a legjobban elkeserít, párommal baba tervezésben vagyunk, mindent megtennék egy kisbabáért...Arról is beszéltünk már ha valami miatt nem lehetne saját babánk, akkor örökbefogadnánk. Elgondolom azt a sok szegény párt akik sorban állnak az örökbefogadásért, és hallanak egy ilyet a hírekben, hogy fagyasztóba teszi, lehúzza a wc-n, feldarabolja stb a babáját!! :/ mit érezhetnek ezek az emberek? Ők örömmel felnevelték volna...
2012. jan. 11. 13:16
 15/23 A kérdező kommentje:
a héten 2 vidéki kórház inkubátorába tettek be csecsemőket!! Hála az égnek, meg is könnyeztem mikor hallottam a hírekben!! :)
2012. jan. 11. 13:18
 16/23 anonim ***** válasza:

Diplomának ehhez semmi köze.

Oh kiengedtek a börtönből már jó magaviselet miatt brutális sorozatgyilkost is. Sajnos. Amúgy nem ez az, aki a tárgyalásra babával ment?

2012. jan. 11. 13:18
 17/23 A kérdező kommentje:
de igen! :/ ott vírítatta maga mellett a 4 hónapos babát...durva! de tényleg ki lenne a felelős akkor ha ezt a babát is megöli?? elég nagy az esély arra hogy kap 6 hónapos halasztást a bevonulásra...na ebben a 6 hónapban mivan ha leöli a gyerekét? bekattan újból? akkor lesz valaki felelős??
2012. jan. 11. 13:20
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
Hát amúgy különösen gusztustalan húzás volt elvinni a babaját a tárgyalásra. Viszont én még nem szültem, és nem tudom milyen lehet a szülés utáni depresszió (mert ugye állítólag amiatt csinálta). Családja is érdekes, hogy nem vette észre, csak későn ezt az egészet.
2012. jan. 11. 13:24
 19/23 anonim válasza:
48%
És mi van, ha tényleg elmezavar? Mondjuk akkor meg tök mindegy a nőnek is, 2.5 vagy 45 év... Higgyétek el, tehetnek olyat az emberrel, hogy annyira elkeseredik/elborul,hogy egyszerűen fogalma sincs, mit tesz. (De pár óra múlva már van!)Ilyenkor nem csak a nőt, a környezetét is elő kell venni, mert ez viszont egyértelműen látszik az abszurd viselkedésén, hol voltak akkor?! Most meg húzzák a nyakukat, meg fújognak, hogy jaj mit tett az aljas d.sznó?! Egészen biztos, hogy nem csak mert épp úgy volt kedve, azért tette, nyilván ő is tud az inkubátorokról.
2012. jan. 11. 13:24
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
Emlékszem, jó pár éve volt, hogy egy ötszörös gyilkost, a jó magaviselete miatt kiengedtek karácsonyi eltávozásra. Az eltávkor ölte meg a hatodik áldozatát. Ez is gáz.
2012. jan. 11. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!