15 évesen van bármiféle jogom elköltözni otthonról?
Remélem, hogy jól alakul majd a sorsod.
Nálunk a gimiben volt egy lány, összeveszett az apjával, és beköltözött a GYÁO-ba, ott lakott érettségiig.
Egyébként nincs rokon, aki esetleg segíthetne?
Elszökni nem jó ötlet, mert begyűjtenek és visszavisznek vagy még rosszabbak is történhetnek.
Semmiképp ne szökj el, kiskorú vagy, rendőrökkel hazahurcoltathat, semmi értelme.
A kollégiumot én is jó megoldásnak látom, itt az év vége, vált sulit. Ennek van akadálya?
Egyébként ennyi idősen az én kapcsolatom is rossz volt anyummal, folyton veszekedtünk, üvöltözés, ajtócsapkodás, alig vártam hogy 18 legyek és elhúzzak... Most 22 vagyok, Vele élek, imádom, és annyira máshogy látok mindent! Szóval bár sok mindent nem tudok Rólad, nagy butaságot azért ne csinálj. Sok mindent mond az ember, de gondol mindent komolyan. Mégiscsak az anyukád, és Ő gondoskodott Rólad az elmúlt 15 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!