Adolf Hitler emlékét gyalázni nem minősül kegyeletsértésnek?
Utolsó
Zsidó vagy, hogy ennyire tudod hol benne a hiba?
Egyébként leírhatnád, kíváncsian várom.
És nem webnáci vagyok.
"Hűség, a becsület, az erkölcs, a hit
Rég nem számítanak semmit
A bűn lett az erény a rossz lett a jó
Én tudom, mire kötelez a 14 szó
Bal lib mocsok, beteges másság
Ellenük vagyok, mutatom, hogy lássák
Az árják rendje még mindig bennem lakik
Törvényem száma a 88-adik."
"Egy: törj az égig!
Kettő: tarts ki végig!
Három: nevess, ha fáj!
Négy: üss, ha muszáj!
Te velünk vagy, és mi veled vagyunk,
Egy az akarat, hisz egyért harcolunk.
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Te velünk vagy, és mi veled vagyunk,
Egy az akarat, hisz egyért harcolunk.
Oi! Oi! Oi! ... "
"Te vagy a webskinhead. Úgyhogy jobb lesz ha befogod. Persze itt könnyű pofázni."
Begurultál, kopaszkám? Énekeld csak az oi-nótáidat a többi kannásborszagú bakancsos gyökérrel :)
Ez jogi topik kéretik a valóban kényes téma miatti vitákat máshová vinni, és itt a száraz jogértelmezésre szorítkozni.
Nézzük a magyar jogszabályok alapján van-e alapja:
1. Először is közszereplő volt, a jelenlegi jogértelemezés alapján többet kell elviselnie.
2. "a magánindítványt az elhalt hozzátartozója és örököse terjesztheti elő."
Gyermek nélkül halt meg, felesége vele halt. Nem tudom, hogy az akkori német jogrend szerint ki az örököse, de ma már jó eséllyel a német államon kívül senki sem indíthatna ilyen eljárást.
3. Valóság bizonyítása. Mivel a vélelmezetten kegyeletsértő állítások mögé tények tömkelegét lehet tenni, és azt is igazolni lehet könnyen, hogy ezek hangoztatásához jogos érdekek fűződnek, így nem beszélhetünk kegyeletsértésről.
Amit ti Holokauszt néven emlegettek, ahhopz Hitlernek semmi köze nem volt. Egyetlenegy papír a rendkívül bürokratikus Harmadik Birodalomból nem került elő amiben ő ezt akár csak sejtelmes szöveggel is elrendelné. Ugyancsak egyetlen tiszttől sincs ilyen papír.
Viszont az tagadhatatlan, hogy a háborúban miatta haltak meg többmillióan, emiatt tömeggyilkos. Ahogyan az én szememben mindenki az, aki háborút indít vagy tart fenn politikai vagy gazdasági érdekből. (Számomra Obama is az, nem téveszt meg a béke nobel-díj
Adolf Hitlert démonizálni és gyalázni ma pont olyan kisstílű dolog, mint a rákosi-rendszerben az imperialista usát. Irányított lázadás, a hatalom érdeke szerint, a gyávák forradalma.
Lassan 70 éve már, hogy a döglött oroszlánon ugrálnak a megélhetési bérrettegők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!