Adolf Hitler emlékét gyalázni nem minősül kegyeletsértésnek?
Figyelt kérdés
Csak mert egyre inkább kezd ez elterjedni. Valahogy véget kellene már ennek vetni.2011. dec. 6. 21:26
1/26 anonim válasza:
Csak annyira, mint Károlyi szobrának gyalázása. Vagy Hitler kegyeletsértése, miért nem kerül idézőjelbe?!
2/26 anonim válasza:
Mert Adolf Hitler emberiségellenes tömeggyilkos volt, egy közönséges bűnöző.
3/26 anonim válasza:
Erős gyanúm, hogy a kérdést a (jelenleg) 49%-os náci kommentelő írta ki :)))
4/26 anonim válasza:
Adolf Hitlerre nem lehet kegyelettel emlékezni,ahogy Sztálinra sem. Mindkettő tömeggyilkos volt.
Ha gyalázod,akkor az nem kegyeletsértés.
5/26 anonim válasza:
Valakiről véleményt mondani soha nem kegyeletsértés!
6/26 anonim válasza:
Nem. Viszont én megértem őt is. Persze minden ember élete ugyanannyit ér, és ugyanúgy méltó az életre, de a Talmunt jóval előbb megírták, mint hogy Hitler hatalomra került. Abban pedig benne van, hogy minden olyan embert aki nem zsidó, vagyis gój, ahogy ők hívnak minket el kell pusztítani. Szóval lényegében igaza volt. Persze nem volt szép tőle, de jogos.
8/26 anonim válasza:
A talmud nem ír ilyet. tudom, hogy szájon át terjednek ezek a "talmud idézetek" de egy webnáci esetleg elfáradhatna egy zsinagógába és megnézhetné...
9/26 anonim válasza:
10/26 anonim válasza:
biztos benem teszem a lábam keresztényként egy olyan pöcegödörbe...az meg a másik hogy nem az a baj ha abba a szennylapban levan ez írva hanem hogy ez a szent könyvük és eszerint éllnek.. ez benne a gusztustalan és az hogy gyalázzák a keresztény vallást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!