Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti mit szoltok a kutya adóhoz?

Ti mit szoltok a kutya adóhoz?

Figyelt kérdés
Mióta írták az újságok azóta megnövekedett a kutya eladási hirdetései,és a kóbor kutyák száma is.Szerintetek nem lehetne valamit tenni az adó megállításában?
2011. nov. 18. 11:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
30%
Ilyen alapon a gépjármű adót is el kellene törölni,mert soknak ez az egyetlen mozgási lehetőség.
2011. nov. 18. 14:10
 22/34 anonim ***** válasza:
61%
Nekem két kutyám van és a tervezet szerint nem fog rám vonatkozni az adó, mert ivartalanított és chipezettek. Nem tudom mit kell védeni azokat a tirpákokat akik láncon tartják és két marék teszkóstápot dobnak a kutyáiknak naponta? Ezeknek az igénytelen bunkóknak nem kell kutya. Utálom a proliság minden formáját és ezek között vannak a kutyaólhoz kötött kutyák gazdái is.
2011. nov. 18. 14:11
 23/34 anonim ***** válasza:
hogy jönnek ide a Tirpákok?Tudod hogy ki ők?Várost is alapítottak Mo on.Nézz utána,mert meg fogsz lepődni,kik valójában.
2011. nov. 18. 16:01
 24/34 anonim ***** válasza:

Te meg néz utána a smartass szó jelentésének. :))))))))))))

A parasztot sem a szántó vetőre szoktam mostanában használni.

2011. nov. 18. 16:12
 25/34 anonim ***** válasza:
*nézz
2011. nov. 18. 16:13
 26/34 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mit kell védeni azokat a tirpákokat akik láncon tartják és két marék teszkóstápot dobnak a kutyáiknak naponta?"

Azokat nem védi senki. Ez egy másik kategória. Őket büntetni kellene állatkínzásért, de az ebadóval ezeknek az állatoknak a sorsa semmit nem fog változni. Nem is értem hogy jön ez ide egyáltalán.

2011. nov. 18. 16:19
 27/34 A kérdező kommentje:
Az a lényeg szar és késsz. Ennyi "magyarországrol" kisbetűvel!!! Egy rakás elmebeteg rohangál a parlamentbe azon vitakodva unalmukba hogy huzzanak le minket.
2011. nov. 18. 16:53
 28/34 anonim ***** válasza:
35%
Versenyeznek azon kinek jut eszébe egy újabb adónem. Biztos kapnak érte jutalom falatot.:)))
2011. nov. 18. 17:06
 29/34 anonim ***** válasza:
50%

"Nem is értem hogy jön ez ide egyáltalán."

Úgy, hogy a tervezet szerint az állatvédelemre fordítják az összeget. A normális kutyatartóknak viszont nem kell adózni, mivel van chip és ivartalanítás.

2011. nov. 18. 17:09
 30/34 anonim ***** válasza:
89%
Aki nem ivartalanítja a kutyáját az nem is normális kutyatartó?
2011. nov. 18. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!