Milyen minőségű a Porcijó Komplex kutya táp? A Komplex változat 22,5% fehérjét tartalmaz ami elég jónak tűnik. Ára alapján (200-300Ft/kg) alsókategóriás beltartalmi értékeit nézve pedig felső-közép. Mit szóltok hozzá?
"A termék kategóriájában egyedülállóan magas fehérjetartalommal rendelkezik a piacon, amely kiválóan hozzájárul az energikus, komplex életmódhoz"
Ez a fehérjetartalom és nem a hústartalom. A hústartalma talán pár százalék. A többi szója és egyéb növényi fehérje amire a sok kutya allergiás lesz.
A kutya húsevő és nem gabonaevő.
Ebben kb 3-4% hús van...a fehérjét pedig leginkább szójával turbózzák fel....
Ez egy nagyon nagyon kommersz táp, kölyöknek semmiképpen de felnőttnek sem nagyon ajánlom...
akana, bewi-dog ,dog-chow ,susa, stb .
500-900.-ft /kg / nagy zsákos kiszerelés !!!
13,5 - 20 kg / zsák .
van vagy 100 különböző márkájú termék a piacon !
válogass !
de a porcijóó ,nem jooooó :)
szerintem .
Nkünk fényesen bevált az Acana Sport&Agility,és az Orijen Adult.
Gabona nem kell a kutyának,a növényevők,a természetes zsákmányállataik nem gabonát esznek.
Nekem is beválna az Acana meg a többi prémium, de egyenlőre nem tehetem meg. Így én is porcijóval etetek :(
Sajnos.
Leszázalékolt munkanélküli vagyok,de az Acanát megveszem.Megspórolom magamon,pl.nincs kóla,nasi és nem eszünk minden nap húst.Elég jól kibírjuk.
Nem kockáztatom,hogy a kutyámat tönkretegye valami gagyi táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!