Mit lehet csinálni a pofozkodó, kötekedő tanárokkal?
Mennyi idióta válaszoló van. A legszebb öröm a káröröm, ugye?
A pofozkodás becsületsértés, így bűncselekmény, és a nevelés joga nem illeti meg a tanárt, csakis a szülőket, úgyhogy azzal nem védekezhet.
A futtatással nem tudsz mit csinálni, ez nálunk is így volt, a következő órát tartó tanárnak ezt vagy tolerálnia kell, vagy neki kell intézkednie.
Tanulj, és légy fegyelmezett, ahogy szüleid tanították (legalábbis remélem)
Aztán nem kapsz pofont!
Apád helyében a másik 2-t tőlem kapnád. Miért nem panaszkodsz apádnak, miért pont itt?
Nem véletlen.
Ha én anno panaszkodni mertem volna otthon, hogy pofont kaptam a tanároktól, a szüleim adták volna a többit. Akkor nekem sem tetszett, de visszagondolva azt mondom, jogosan kaptam. Felnőttem, tisztelem-becsülöm öreg szüleimet, embertársaimat, dolgozok becsületesen, soha nem volt összetűzésem a törvénnyel.
Bár még mindig gyerek lehetnék, akár pofonokkal együtt is.
Azok akik nekem dumálnak,hogy mért nem apámnak panaszkodom,meg tőle kapnék még kettőt,tényleg ilyen hü.lyék,hogy nem bírják felfogni,hogy nem én voltam?
És névtelenül,képzeld!Kit érdekelnek az ilyen értelmi fogyatékosok,akik nem tudnak egy szöveget se értelmezni.
Te a főnököd ellen panaszt tennél névvel,ha tudnád,hogy a nagyfőnök meg téged fog kirugni?Ha igen,nem vagy normális,ha nem akkor meg ne dumálj nekem!
A fenntartónak is lehetne írni (talán az önkormányzat az, esetleg valamelyik egyház), ezt érdemes megnézni. Kiszámíthatatlan, milyen a viszony az igazgató és a fenntartó között, tehát ha bosszút állhat a tanár, akkor a fenntartóval szemben is legyetek észszerűen óvatosak (szerintem).
Sajnos nm értek a témához. Az oktatási jogok biztosához csak akkor lehet fordulni, ha az egyéb lehetséges jogorvoslati lehetőségek mind meg lettek már próbálva.
Mindenesetre el lehet olvasni, milyen ügyek voltak, és azt hogy kezelik manapság ezeket
Ez gondolom azt jelenti, hogy igazgató, meg fenntartó.
Szülők: szerintem a szülőnek elvileg meg kell hallgatnia a gyereket, tehát szerintem azt nem tagadhatja meg, hogy még csak meg sem hallgatja, a figyelem is olyan mint a ruha meg az étel, része a nevelésnek. A pofon ,,ráduplázása'' biztosan jogellenes, legalábbis 2005 óta.
Van olyan szülő vagy más felnőtt, akivel jól lehet beszélni ezekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!