Milyen jogai vannak a tesi tanárnak?
Joga van a tanárnak 45 percig csak futtatni,és azzal zsarolni,hogy aki megáll,két egyest kap?És hiába szólnak neki,hogy legalább egy perc pihenőt tartson,azt mondja,hogy áljon meg aki nem bírja,két egyes meg egy igazolatlan óra.
Orvosi vizsgálat előtt 10perc futás,aztán csodálkoznak ha a pulzus 160.
Sz.patja az egész osztályt,joga van hozzá?
Nem lehet kérni az igazgatót,hogy másik tesitanárt rakjon be?
A bajok ott kezdőttek,hogy év elején úgy volt,hogy nem ő lesz,aztán az első órára már úgy jött be,hogy"Sajnos ismét megkapta ezt a hülye osztáyt."
Nálunk is volt ilyen tanár aztán az lett a vége hogy szülőin megakarták lincselni a tanárt de az meg megtudta így nem mert bejönni a terembe hanem elbújt a suliba, a többi tanár meg nem adta ki hogy hol van.
Így ugyan megúszta a dolgot de ezután már rendesebb volt.
Jogában áll hallgatni :D
Az nem lehet, hogy ti vagytok túl puhányok?
Persze,mi vagyunk a puhányak.Egész óra futás után.
A tanár egy szadista.Az ofő szarja le,szerinte ha a tanár úgy látja,hogy ezt kell csinálni,akkor ő ezt fogja csináltatni,nem tud mit tenni,inkább nem akar.
A suliban a suliorvos persze nincs bent,hogy ugyan,nézze már meg,hogy hétfőn a +10 fokba kint fagyoskodunk,de pulcsit nem vehetünk,ha valaki beszól a tanárnak,akkor elzavarja futni.
A tesitanárok elég beteg emberek. Sajnos nem sokat tehetsz. Hogyha egy kicsit is jóban vagy a házi orvosoddal kérd meg ,hogy valami okból küldjön gyógytesire2/b fokozattal ami annyit tesz ,hogy nem kell bemenj iskolai tesire egyszerűen hetente párszor elmész gyógytesire ahol sokkal jobb körülmények közt rendes órát tartanak.
A tesitanár pedig fejen is állhat akkor sem tud megszívatni sehogy!
Én is úgy voltam ezzel mivel nem vagyok átlag testalkat így 400métert nem tudok futni ,de aki ismer az tudja ,hogy 150kilót felemelek és elviszek 100 méterre ,de ezt persze nem mérik fel. Tudom én vagyok a hibás blablabla ,de akkor is menjen a francba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!