Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hamis bkv bérlet. Mire számíth...

Hamis bkv bérlet. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Elkaptak Örsön, hogy hamis bérlettel utazom. Elvették, de nem kértek semmi személyazonosságot igazoló papírt sőt büntetést se szabtak mert egyből vettem egy teljesen új bérletet. Nem kellett semmit aláírnom, egyszerűen bemutattam az új bérletet és felszálltam a metróra. A bérleten rajta volt a diákom száma. Most mi lesz ezek után? Nem szeretem az ilyen játszmákat, nem tehettem róla, kiskorú vagyok még. Szerintetek lesz ennek következménye?
2011. okt. 8. 22:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
én is ezt akartam kérdezni, mint az előző válaszoló!
2013. márc. 28. 09:37
 12/13 anonim válasza:
Elég esélytelen így ennyi idő után, de hátha mégis elolvasod, kérdező: mi lett a következménye?
2014. máj. 9. 15:47
 13/13 anonim válasza:
Azóta minden hónapban veszek bérletet és nem lett semmilyen következménye. Hurrá!
2014. máj. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!