Ha GYES alatt én mondok fel a munkáltatómnál, mire számíthatok?
Nem hiszem.Pláne hogy a kormány most azt beszéli,hogy a rengeteg inaktívot munkába kell állítani.Nyolc és fél éve gyesen vagy,akkor ez azt jelenti,hogy a gyerekeid már nagyok,de legalábbis egyik se szopik,ami téged a lakásodhoz láncolna.Most pedig olyan időket élünk,hogy mindenkitől megvonnak minden eddigi járandóságot,a rokkantnyugdíjakat felül akarják vizsgálni(még nekem is félnem kell,akinek tavaly volt a felülvizsgálata,hátha most újra elővesznek)...nem hinném hogy állambácsi 8,5 év gyes után több hónapnyi fizetett szabadságot adna plusz még juttatásokat is(végkielégítést)
cafeteriát visszamenőleg nem akarsz(8 év alatt többszázezer forinttól eshettél el,amit a kollégáid,akik kőkeményen húzták az igát a melóhelyen,izzadtak,büdösödtek a 40 fokos melegben meg csikorgatták a fogaikat a -20 fokos fagyban...megkaptak...ennyi erővel a 8 év összes fizetését,juttatását is követelhetnéd...ami több millió forintra rúg...akkor amikor állambácsi majdnem bedől,mindenkit megfingat az állam...na ne viccelj...ne reménykedj szerintem...az idén már csak szerintem arra fognak elengedni,amire nagyon muszáj(szenteste+ utána következő 2 nap + talán szilveszter)...de én még azt is mérlegelném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!