Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Köteles vagyok beengedni a...

Köteles vagyok beengedni a kéményseprőt és fizetni neki?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 19:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem engedem be éppen azért, mert semmit nem csinál, csak viszi a pénzt. Minden fűtési szezon előtt elhívom a saját káményseprőnket, aki rendesen elvégzi a munkát kétezer forintért. Tegnap volt itt.
2011. okt. 7. 19:38
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Ki nem sza*ja le a törvényeket? Én nem engedem be és nem is fizetek! Úgyis hülyeségekre költik a pénzt. Egyszer nyitottam a kéményseprőnek ajtót és olyan kapott tőlem(szóban) hogy a mai napig még csak meg sem próbál becsengetni! Mellesleg én nem használom a kéményt sem.
2011. okt. 7. 19:39
 13/20 A kérdező kommentje:
elküldöd és kész? ennyi? mit mondasz neki?
2011. okt. 7. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

2001-ben vettük a házat. Párom "bedörrentett" a vegyeskazánba, majd három napig szellőztettük a pincét.

Kéményseprőket kihívtuk, kipucolták. Párom másnap megint kipróbálta a kazánt, ismét három nap szellőztetés.

A falu "mindenesét" áthívtuk, nyolc vödör kormot szedett ki a kaminlukból!

Na azóta kéményseprő nem teszi be a lábát, és nem fizetünk egy vasat se, próbálják meg behajtani.

2011. okt. 7. 19:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

nekünk se szokta erőltetni a kéményseprő h kitakaríthassa

de akkor ez hogy van?

az a 4000 valamennyi Ft az nem tartalmazza magát azt h megnézze a kéményt?:O

vagy az csak a megnézés, és ha esetleg azt akarom h ki is takarítsa az plusz pénz?:O

ez óriási

pfff

2011. okt. 7. 19:44
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Kéményhasználati díj
2011. okt. 7. 20:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Kéményhasználati díj nem lehet, mert a kémény a sajátom. Max kémény adó.
2011. okt. 8. 06:53
 18/20 anonim válasza:
Tartsa mindenki becsülettel tisztán a kéményét, vagy ha nem, akkor engedje be a kéményseprőt és pucoltassa ki vele.
2012. jan. 29. 23:21
 19/20 anonim válasza:
igen ez igaz ha csak ott állsz és nézel akkor semmi nem fog történni, mondani kell neki hah itt vagy takaritsál is mert ugye nem csak az a dolguk hogy lessenek és elvegyék a pénzt, ezért vagyok büszke apámra ha nem is szóltok neki akkor is takarít mert látja hogy takarítani kell, bárcsak minden kéményseprő ilyen lenne. UGYE?
2012. szept. 13. 14:48
 20/20 anonim ***** válasza:

igen

ismerősöm a Szilveszterkor "BUÉK"-ozó (=pénzgyűjtő) kéményseprőket felzavarta a tetőre. Mehettek utána haza mosakodni.

2012. okt. 4. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!