Bajnai Gordonék nem akarják beengedni a jobbikot a parlamentbe. Mi lesz itt?
Figyelt kérdés
Fogjanak össze a fidesszel , hogy semmiféleképpen se engedjék be a jobbikot a parlamentbe.Ezt mondta Bajnai.Akkor a választások után besáncolják magukat a parlamentbe?Mert azt mondta a jelenlegi kormány még a választások végéig hatalmon van és kormányoz.2010. febr. 23. 12:26
1/23 anonim válasza:
Ha rajtam múlna én senkit nem engednék be, max. az ENSZ megbízottjait.
2/23 anonim válasza:
Egy kormány nem a választások végéig kormányoz hanem tovább. Le van fektetve törvényben hogy az új kormánynak mikor kell megalakulnia.
3/23 anonim válasza:
Én a jelenlegi Parlalment-be max. ciángázt engednék.
4/23 anonim válasza:
Nyugi, a Jobbik sem akarja az MSZP-t, dehát a demokrácia...
5/23 anonim válasza:
nem vagyok jobbikos, de azt nem lehet megcsinálni, hogy egy párt elér x mandátumot és egyszerűen nem engedik be. hallottam erről vitákat hogy be akarják szüntetni a jobbikot, de azért ez nem így működik.
szólásszabadság van, izé, jah már nem, nem szabad tagadni a holokausztot hamarosan.
6/23 anonim válasza:
persze , majd lecserélik a kulcsokat, hogy amazok ne tudjanak bejutni...
Hogy lehet ilyen marhaságot kitalálni??!!
7/23 anonim válasza:
Már Bajnait se szabadott volna beengedni, meg úgy egyáltalán az egész vörösvalagú bandát 8 évvel ezelőtt.
8/23 anonim válasza:
"szólásszabadság van"
A szólásszabadság nem azt jelenti hogy bármit bárkit lehet gyalázni.Ez a világ minden demokráciájában így van.
9/23 anonim válasza:
Kedves kérdező: ti jobbikosok elszeretettel értelmeztek félre mindent. Ezért is lovagoltok már két éve azon, hogy "Izrael fel akarja vásárolni Magyarországot", miközben az idézett mondat nem így értelmezendő. Természetesen egyik demokratikus párt sem örül a Jobbik várható Parlamentbe jutásának. De amíg a törvényeken belül maradnak, addig nem lehet mit tenni.
10/23 anonim válasza:
"az egész vörösvalagú bandát 8 évvel ezelőtt."
Nem zavar hogy a választók juttatták be őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!