Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordonék nem akarják...

Bajnai Gordonék nem akarják beengedni a jobbikot a parlamentbe. Mi lesz itt?

Figyelt kérdés
Fogjanak össze a fidesszel , hogy semmiféleképpen se engedjék be a jobbikot a parlamentbe.Ezt mondta Bajnai.Akkor a választások után besáncolják magukat a parlamentbe?Mert azt mondta a jelenlegi kormány még a választások végéig hatalmon van és kormányoz.
2010. febr. 23. 12:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Nem kötekedésképpen, de szerinted azok a választópolgárok fognak a parlamentben törvényeket hozni, akik itt írogatnak?
2010. febr. 23. 18:52
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem.De én például megértettem,mit akart ezzel a kijelentésével kifejezni.Ennyi.De nem is írkálok baromságokat egy párt szimpatizánsként.
2010. febr. 23. 19:21
 23/23 anonim ***** válasza:

Sokáig azt hittem,hogy ez is a cionista színjáték része,de egyre inkább bízok a JOBBIKban!!!!!!!

Ha ezek a színész,álszent,hazug politikusok valakit utálnak,azt én szeretem,avagy az "ellenségem ellensége a barátom"!!!!!!

Rettegj AZ IGAZSÁGTÓL Libajnai,lószúnyog Feri,Demszkály és te is Viktor,mert hagytad ezt!!!!!!!

2010. febr. 23. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!