Mit tehetnénk, hogy ezek után ne kelljen fizetnünk neki és megtérüljön a költözések ára?
9-én költöztünk egy albérletben,viszont egy hét után a kedves hölgy meggondolta magát és kérte hogy a 7 végére költözünk ki..
A fejébe vette hogy mi majd felhalmozzuk neki a sok adósságot és otthagyjuk,mert hogy mennyi helyen lehet most hallani hogy így jártak..
Szerződésünk van. 9-től szól..abban az áll hogy mind a bérlő mint a bérbeadó köteles a 30 nap felmondási időt betartani...Még nem fizettünk neki semmit..aznap este kellett volna adni a a szerződést és fizetnünk amelyik nap felhívott és közölte hogy meggondolta magát..
Viszont most kéri hogy fizessük ki ezt a 16 nap albérletét ami napi egy ezres és a rezsit...
Nekünk ez az odaköltözés és elköltözés eddig 60ezer forintunkban van...
Hová tudnék fordulni ezzel??
Hú, de durva. Ilyen bunkóságra hivatkozni!!! És mit fog csinálni a következő albérlővel? Velük is eljátssza? Valahogy olyan érzésem van, hogy a nő a pénzre "utazik"... 16 nap, = 16 ezer Ft, és a rezsi...
Én nem fizetnék neki semmit, sőt, kérném, hogy a költözés terheiben legyen szíves osztozzon... és mindezt azért, mert a kiköltözés INDOKA NEM MEGFELELŐ!!!
Ha van rendes, hivatalos, mind két fél által aláírt szerződésetek, akkor van még egy hónapotok. Addig keressetek másik albérletet, aztán fizessétek ki neki a béreti díjat.
Ha nem írtatok alá semmit, akkor viszont költözzetek ki (mert ki kell), és ne fizessetek semmit (hisz nem volt szerződésetek, ami alapján ott laktatok volna).
Látod kedves kérdező :
"A fejébe vette hogy mi majd felhalmozzuk neki a sok adósságot és otthagyjuk,mert hogy mennyi helyen lehet most hallani hogy így jártak.. "
és ugye hogy jól sejtette,ti máris azon agyaltok,hogy hány ezer forintot NEM fogtok neki megfizetni
Kedves ma 05:16-kor válaszoló!!
Nem tudom te mit tennél a helyemben,mikor elment 60ezer forint a 2 költözésre,persze nem a mi hibánkból.
egy 2,5 éves gyermek mellett pockosan sajnos nem tehetem meg hogy csak úgy "kihajigáljak" 60 ezret az ablakon.....
Szerződéskötés megtörtént 9-én.csak a mi példányunk nála volt és azt akkor kaptuk volna meg amikor fizetünk...
tegnap elpakoltunk onnan és ma kellene átadnunk a kulcsokat és rendezni ezt a 16 napot!!
Így más a helyzet.
1. Mivel van szerződés, 30 napos felmondási idővel, jogotok van ott maradni.
2. Mivel a ti példányotok nála maradt, ha egy gerincgtelen féreg, megsemmisíti.
3. Ha a kezetekbe kerül a szerződés, keressetek meg neten egy ingyenes ügyvédet, hátha van vmi jogi lehetőség.
Sok sikert, drukkolok.
09:20! Így is ugyanaz a helyzet:
1. Ha a főbérlő felhasználja a szerződést, mint bizonyítékot a lakbér beszedésére, akkor az albérlőket megilleti a 30napos ott tartózkodás.
2. Ha nem használja fel, akkor meg mivel bizonyítja, hogy ott laktak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!