Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » GYES alatti felmondás esetés...

GYES alatti felmondás esetés a felhalmozódott szabadságot bérkorrekcióval köteles kifizetni a munkáltató?

Figyelt kérdés

ma 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Időarányosan annyit kell, ami a felmondás napjáig járt volna de nem volt kivéve. Tehát ha például csak februártól vagy és januárban már kiadta a szabit, akkor nem kell kifizetni. De ha év elejétől vagy, akkor ami a felmondás napjáig járt volna, azt ki kell.
ma 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt a választ most nem teljesen értem, ne haragudj. Az megvan, hogy hány szabadnapom van bent, ma mondtam fel és megkaptam az infót, de arról nem volt szó, hogy bérkorrekcióval adnák ki. A pozíciómban történt azóta béremelés mióta eljöttem (3 éve), ezt tudom biztosra, mert többen is dolgoznak benne.
ma 10:37
 3/4 A kérdező kommentje:
*mióta eljöttem fnsz-re (hogy pontosítsak)
ma 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Toronyóra láncostól nem kellene még?
ma 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!