Napi bejelentéssel a könyvelő, illetve a munkáltató milyen információkat tudhat rólam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet hogy vendéglátásban dolgozom de felmondtam. Családi okokra hivatkozva bár nem ez a gond. Hanem a benti légkör. Illetve hogy napi 14-16 órát dolgoztattak hetente 4-5 napot. Kikészültem idegileg és fizikailag . Besokaltam. De úgy gondoltam hogy nem jó haraggal elválni így ezért ezzel az indokkal mondtam fel . Közöltem hogy a jövőben max 1-2 hétvégére érek rá. Ami hülyeség volt a részemről mert ennyit sem kellett volna de féltem. Sajnos szorongással küzdök évek óta. Most lenne lehetőségem gyárba menni hétfőtől péntekig . A kérdésem az hogy a főnököm vagy a könyvelője ha bejelent engem -egy egy napra megtudhatja-e valahogy hogy én máshol is dolgozom? Mert elég gáz lenne mivel családi okokra hivatkoztam ami miatt nekem hétköznap otthon kell lenni. A válaszokat előre is köszönöm. Aki elitél engem a tettem miatt azt kérem ne is válaszoljon.tegnap 12:35
1/1 anonim válasza:
Szerintem túlspilázod az egészet. Megállapodtál, hogy egyszerűsített alkalmiba mész x időnként y napot gondolom megbeszéltek szerint vagy ahogy kellesz szólnak. Felmondtál ott rendesbe, gondolom nem fogja őket érdekelni mit csinálsz onnantól főállásba meg hol, elfogadtátok egymás ilyen irányú feltételét a továbbiakra.
Amúgy nem, nem tudja meg mert nincs honnan. Egyszerűen a saját adataiddal adott napokra bejelent és ennyi. Efo-ba már nincs másonnét papír meg tb könyv leadás mert nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!