Ha egy buliban összeverekedtem valakivel és annak betört a feje, akkor milyen büntetést kaphatok?
Szerintem előre ne aggódj ezen, ha nem történt feljelentés vagy ha nincs látlelet és úgy jelentett fel akkor semmi sem fog történni.
Ha kapsz hivatalos idézést a rendőrségtől, akkor keress fel egy ügyvédet és vele menj be kihallgatásra.
19 nemsokára 20 éves leszek.
tényleg nem kéne ennyire aggódnom csak jobb félni mint megijedni..:/ de nagyon köszönöm a rengeteg segitségedet eladoezmegaz.atw.hu :)
Ja meg még valami, hivatalos látleletet az eset után 48 óráig tudnak csinálni, utána már nem.
Szóval nem az van hogy a múlthéten összevertek aztán most megyek el látleletre.
Attól még, hogy téged ismernek, és az hogy beléd kötnek nem indokolja azt, hogy mással verekedni kellene, és súlyos sérülést okozni.
Ha valakinek betörik a feje, mivel azt össze kell varrni, kapásból viszik orvoshoz, mentő nem volt, rendőröket nem hívták ki? Ilyenkor ezt kellett volna, vagy kellene tenni. Az orvos nyilván megkérdezi, hogy történt a dolog, ha jelenti, jelenti, ha nem nem. Ezen felül feljelenthet bárki aki szemtanú volt, vagy maga a sértett is, de mivel ő is ludas az ügyben lehet nem fog intézkedni. Ugyanis a kölcsönös verekedés esetén kb kapásból mindkettőtök ellen garázdaság miatt indulhat eljárás ezen felül ellened talán súlyos testi sértés miatt is.
A korodat csak azért kérdeztem, hogy fiatalkorú vagy-e, de már nem. Az, hogy mit kapsz érte, függ attól mi miatt indítanak ellened eljárást végülis, hasra ütve nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!