Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beidéztek tanúnak, találkoznom...

Beidéztek tanúnak, találkoznom kell ott valakivel?

Figyelt kérdés
Ellopták a táskámat, ami utána kalandos úton visszakerült hozzám, bár mivel benne volt mindenem, tettem feljelentést. Most beidéztek "előkészítő eljárás"ba tanúnak, ahova ugye muszáj mennem. Az érdekelne, hogy ilyenkor bárkivel is találkozok? Vagy külön szokták behívni az embereket? Nyilván nem áll szándékomban összefutni a környékbeli cigányokkal, hogy tudják az enyémet lopták el és még szívnak is miattam például...
2011. febr. 9. 15:51
 1/3 anonim válasza:

Igen. Az előtérben várakozó többi idézettel is találkozni fogsz. Valamint az ügyeletes tiszttel a kihallgató tiszttel stb..

Ha nem kéne nem idéztek volna be. Nincs még robot kihallgatótiszt.

2011. febr. 9. 16:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teljesen hülye, azért köszi a választ? Nem tudom rövidebbre írni a kérdést, hogy benne legyen minden, de gondolom, hogy a kérdésből kiderül nem arra voltam kíváncsi, hogy általában embereket látok-e ott, hanem konkrétan arra, hogy olyat, aki részt vett a dologban, mert ha igen a krvára bánom, hogy eleget tettem az kötelezettségemnek és feljelentést tettem, ugyan is nekem utána haza kell jönni és itt kell lakni és az elkövető meg a famíliája csak pár utcára van.
2011. febr. 9. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem külön kell kérni, hogy ne találkozz velük. Hívd fel őket és mond nekik, illetve kérdezd meg.
2011. febr. 9. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!