Miért védelmezzük a bűnözőket, és miért hagyjuk, hogy olyan emberek szabadon sétáljanak, akik közveszélyesek?
Nem tudom ki hogyan gondolja, de nekem személyszerint a hátam borsódzik, ha belegondolok, hogy a neten mennyi visszaélés történik, többek közt ezen az oldalon is.
A szerelem/szex kategóriában például többször is találtam olyan kérdezőket, akik kifejezetten kiskorúakat céloztak meg kérdésükkel. Felvettem velük a kapcsolatot, természetesen fiatalabbnak adva ki magam a tényleges koromnál (11 éves kislánynak adtam ki magam.)
A beszélgetések nagyon babusgató hangnemben zajlottak, barátságos kérdésekkel, és őszintén hazudott válaszokkal a részemről. Fény derült arra, hogy az összes kérdező 28 évnél idősebb férfi volt, és 5 perc beszélgetés után rögtön szexuális jellegű kérdésekkel kezdtek el bombázni.
Pl: Milyen bugyika van rajtad?
Megszoktad-e ott törölni, miután pisilsz?
Tudtad-e, hogy lány is csinálhatja lánnyal?
Sőt, voltak vállalkozóbb szelleműek is, akik önként vállalták volna, hogy beavatnak a szexualitásba, nehogy elmaradjak fejlődésemben a többi 11-12 éves lánytól, akik állításuk alapján már nem szűzek, hiszen mindenki szexel és szűznek lenni hatalmas szégyen.
Kérdem én, miért hagyjuk, hogy ilyen emberek mérgezzék társadalmunkat?
Egy 19 éves lány.
Igazából én a büntetés mértékével sem vagyok megelégedve amit az elkapott személyekre szabtak ki.
Gyakorlatilag életeket tettek tönkre, ők viszont megússzák pár év börtönnel.
Miért nem lehet ezt keményebben szankcionálni? És most nem feltétlenül anyagi kártérítésre gondolok, mert a pénz nem ad vissza szép álmokat és az elcseszett gyermekkort sem hozza rendbe.
Én például minimum életfogytiglanra ítélném az ilyen embereket.
És igenis megszégyeníteném őket a nyilvánosság előtt. Miért?
Mert ők nem tisztelték egy másik ember jogát az élethez és a szabadsághoz. Akkor nekünk miért kellene az Ő személyiségi jogait tiszteletben tartani?
Az egész világot törvények irányítják, de szerintem sajnos ezek a törvények rossz irányt szabnak.
Apa vagyok egy 15 éves lánnyal.
Gyűlölöm a pedofilokat , de igazán személyesen nem ismerek egyet se (gondolom). Ha , megtehetném saját kezüleg bánnék el velük. Sajna , csak annyit tehetek , h védem a lányomat az esetleges támadásoktól.( Még a nyomulós 20 év körüliektől is. )
Ez sajnos a mai világunk átka , h anonimitásba burkolózva bármit meg lehet tenni , de csak szóban . Szerencsére.
Ha felveszed a kapcsolatot velük , még kifoghatsz te is egy őrültet , aki nem elégszik meg a csetes beszólásokkal.
Legalább addig sem igazi kisgyerekeket rontottak meg, míg te cseteltél velük .
De hogy mit lehet tenni azt én sem tudom. A te cseted alapján lehet feljelentést tenni?
Én is életfogytiglan büntetném a bűnözőket, kenyér, víz és munka amire , amikor szükség van.
Miért nem osztottad ki és fenyegetted meg őket, amikor lebuktak? Te magad miért nem buktattad le, ha már ilyen önkéntes bünügyi felderítőnek álltál, vagy beszéltél meg velülk egy találkát, és odaállítasz egy rendőrrel?
Mert magad sem hiszed, hogy ők nem voltak kamuk.
Bevallom őszintén rosszul vagyok az olyan emberektől akik szerint tökéletesen rendben van az, hogy vannak ilyen emberek, és örülnek neki.
Nem, nem történt velem soha semmi efféle incidens, tehát nem erőszakolt meg engem senki és nem is molesztáltak.
DE ha belegondolok, hogy valaki ennek az árnyékában éli az életét és szégyenli magát, mert egy perverz alak eltiporta a méltóságát, akkor úgy érzem valami éget belülről.
És hívjatok hülyének vagy bolondnak, nem érdekel, de szerintem ennek nem szabadna így folytatódnia.
Miért nincs társadalmi összefogás? Miért nincs megfelelő példa a gyerekek szeme előtt? Miért kell azzal vakítani mindenkit hogy minden rendben van és ilyen dolgok csak a mesében léteznek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!