Miért védelmezzük a bűnözőket, és miért hagyjuk, hogy olyan emberek szabadon sétáljanak, akik közveszélyesek?
Nem tudom ki hogyan gondolja, de nekem személyszerint a hátam borsódzik, ha belegondolok, hogy a neten mennyi visszaélés történik, többek közt ezen az oldalon is.
A szerelem/szex kategóriában például többször is találtam olyan kérdezőket, akik kifejezetten kiskorúakat céloztak meg kérdésükkel. Felvettem velük a kapcsolatot, természetesen fiatalabbnak adva ki magam a tényleges koromnál (11 éves kislánynak adtam ki magam.)
A beszélgetések nagyon babusgató hangnemben zajlottak, barátságos kérdésekkel, és őszintén hazudott válaszokkal a részemről. Fény derült arra, hogy az összes kérdező 28 évnél idősebb férfi volt, és 5 perc beszélgetés után rögtön szexuális jellegű kérdésekkel kezdtek el bombázni.
Pl: Milyen bugyika van rajtad?
Megszoktad-e ott törölni, miután pisilsz?
Tudtad-e, hogy lány is csinálhatja lánnyal?
Sőt, voltak vállalkozóbb szelleműek is, akik önként vállalták volna, hogy beavatnak a szexualitásba, nehogy elmaradjak fejlődésemben a többi 11-12 éves lánytól, akik állításuk alapján már nem szűzek, hiszen mindenki szexel és szűznek lenni hatalmas szégyen.
Kérdem én, miért hagyjuk, hogy ilyen emberek mérgezzék társadalmunkat?
Egy 19 éves lány.
Soha nem állítottam, hogy különb vagyok.
Viszont továbbra sem értek egyet azzal, hogy ezt betegségnek állítjátok be.
Nem betegség. Mindenkinek vannak perverz hajlamai, de valahogy nem mindenki éli ki ezeket. Furcsa módon, én sem gyilkolom meg a boltos nénit, pedig mikor csal a mérlegen akkor igencsak kedvem lenne hozzá, ehelyett csak rászólok.
És igenis úgy gondolom, hogy nem lenne szabad pkeet szabadon sétálni. MErt ha már a neten enged a kísértésnek, akkor a valóságban is engedhet neki. És elég lenne egyetlen áldozat, már akkor is aztmondanám, hogy börtönbe vele.
Aki megteszi az első lépést úgy, hogy a neten keresztül kislányokat csábít mindenfélére (és ne mondja nekem senki, hogy ez nem ártalmas) az már méltó a büntetésre.
Ez az én véleményem. És ha akarod, hát védd a pedofilokat, de ne csodálkozz, ha egyszer rosszul jársz (Vagy nem jársz rosszul, hiszen ha így véded őket, talán közéjük tartozol. Ebben az esetben szégyelld magad.)
Nem. Van szürke is.
Csak az azért jön létre, mert a fekete találkozik a fehérrel.
Ezért a feketét, ami bemocskolja a fehéret, el kell különíteni.
Értsd: Nem szabad hagyni, hogy tovább rontsák azt ami már így sem túl jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!