Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelentett a barátnőm mert...

Feljelentett a barátnőm mert megütöttem..ezért menjek a bíróságra ?

Figyelt kérdés

Mármint egyáltalán nem érdekel..megérdemelte. Csak a pénz az elvárások stb stb egy veszekedés által történt ez az égész. Még mielőtt bárki azzal jönne hogy mert nőket nem ütünk meg egyáltalán nem érdekel. Ugyan olyan élőlény mint a többi, ha nem tud viselkedni nem nézek ilyeneket.

Nem bánom és nem érdekel a téma..az sem ha valami komoly baja lett tőle. Megmondtam hogy ami költség keletkezik azt ki fizetem..de amúgy magasról leszarom mivan vele.

Ezért nekem miért kéne meg jelennem a bíróságon? Mert nem értem ott is ugyan ezt el mondom nem érdekel mit mondanak.

Én tartom el és akkor még jatsza a tik-tok k.át..meg ez nem jó az nem jó semmi nem jó csak legyen meg mindene

ma 13:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
78%
Te egy rohadék vagy. Nőt sosem ütünk meg.
ma 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy miért kell megjelened a bíróságon? Hát mert fizikailag bántalmaztál valakit, és tudod, ezt tiltja a törvény.
ma 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Troll
ma 13:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Téged semmi nem érdekel, ezt többszörösen nyomatékosítottad. Minek válaszoljunk akkor? Úgyse érdekel. Majd lesz ami lesz.

Jó ragebait kérdés.

ma 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:
7%
Letagadsz mindent a bíróságon és hangoztatod hogy nem te ütötted meg! Ezután nem tartod el és elzárod a pénzcsapot.
ma 14:08
 6/11 anonim válasza:
100%

Mert a problémáink kezelése az nem az, hogy megütjük a másikat.... hanem az hogy, ha lenyugodtál megbeszéljük. Ha úgy érzitek elbeszéltek egymás mellett akkor mégegyszer esetleg párterápia. Ha úgy érzed nem működik a kapcsolat szakíts.

De nem ütjük meg a másikat főleg nem akkor ha szeretjük.

ma 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Nemcsak nőt nem ütünk meg, hanem senkit sem!

A barátnődet pedig hagyd el, ha nem működik a kapcsolat.

ma 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A többit hagyjuk, a bíróságon azért kell megjelenned, mert beidéztek, tökmindegy miért.
ma 14:40
 9/11 Edward Norton válasza:
100%
Férfit se ütünk meg.
ma 15:45
 10/11 Mad Max2 ***** válasza:
83%

Csaka gyáva féreg emberek ütnek meg egy másik náluk gyengébbnek vélt embert(mindegy hogy nőt vagy férfit)

Több olyan embert is ismerek/ismertem, akik nagyon szerettek a náluk gyengébbekel genyón bánni, sanyargatni őket.

Miközben amugy akiről tudták hogy leverné őket azoktól meg féltek.

Tudom ez elcsépeltnek tünik.

De 99% ban a gyáva emberek azok akik mások megverésével, piszkálásával próbáljáka nemlétező önbecsülésüket bizonygatni

Gusztustalan féreg mindenki aki megüt valakit, csak mert erösebbnek tartja magát...

ma 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!