Gyámügy? Ilyenkor mi a teendő?
Mindenesetre a ,,Maguk'' megszólítás nagyon rosszul hangzik így leírva (MAGUK nem látszanak gazdagnak) - a MAGUK ütötte meg a fülemet egy kicsit - , de persze ezt csak akkor lehet jól megítélni, ha a hanglejtést is hallja hozzá az ember (néha csak figyelmetlenség). Ha valami furcsa tartózkodást vagy alap előítéletességet is érzel, nemcsak az egyébként valóban jogos szakmai óvatosságot és pártatlanságot, akkor meg lehetőleg tényleg kérjetek szakemberektől tanácsot.
Most kapásból csak az jut eszembe, hogy ifjúsági pszichológus segíthetne Neked a meghallgatásra felkészülni, hogy a gondokat magad előtt is jól meg tudd fogalmazni, és a meghallgatáson egyfajta tárgyilagos pontossággal képviselni.
Ami meg az esetleges igazságtalan döntés utáni fellebbezést illeti, arról én nem tudok semmit, arról jogászt kell megkérdezni.
A hölgy hanglejtését Te hallottad, szóval ha valóban alapból előítélet sugárzik belőle, szóval nemcsak a szakmai óvatosság és korrekt pártatlanság/elfogulatlanság, hanem valami alapból való érzelmi rosszallás is, akkor valahogy próbáljatok előkészülni szerintem, úgy értem főleg szakértők segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!