Nem törvénybe ütköző véletlenül kedves hozzáértő olvasóim?
"A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:52" Te igen gyakran írsz nekem vicces válaszokat. Esetleg felveszlek hozzám dolgozni, de nem biztos hogy megkapod a 400 ezer nettót, mint a szakembereim, lehet hogy minimálbért kapsz az állandó szemtelenkedésedért. Ha lenne e-mail címed már rég küldtem volna neked egy privit, hogy lásd már végre hogy nem kamuzok. De szurkálódj csak, ha jól esik.
Nem az ön kormányzat közvetít ki, hanem a munkaügyi központ.
Nincs törvényben megszabva, hogy hányszor és mennyi időre közvetíthet ki.
A minimálbér arányos részét kell fizetni. Ha nyolc órásban vagy, bruttó 78ezer, ha 4 órásban, akkor bruttó 39ezer. Ebből ugyanúgy vonják a járulékokat (és a 8 órásból az SzJA előleget), mint bármilyen más munkaviszony esetében.
Ha nem vállalod el a kiközvetített munkát, akkor 1 évig kizárod magad a munkanélküli ellátásokból (mivel megszeged az együttműködési kötelezettséged) Ebben az esetben az önkormányzat sem fizet bérpótló juttatást.
""Szégyenlem hogy magyar vagyok" "
azt bezzeg nem szégyenled, hogy a magyar államtól, a magyar adófizetőktől kapott segélyt felveszed és persze, ha munkát kell érte adni cserébe, akkor "már Magyarország egy fos" és kényszermunka van
Annyira "tetszik" amikor egyesek osztják az eszet, hogy "a 30 ezer is több mint a semmi". Ez igaz, de nem sokkal. Tessék kipróbálni, és utána nyilatkozni.
A "keress magadnak munkát" c. hozzáállás ugyanez a kategória.
dobozoli....igen, 30 ezer nagyon kevés, de ha nem egyedül él, akkor a havi kaja 2-3 főre nagyon szűkösen, de kijön belőle, a másikuk bevételéből meg megvan a rezsi...ez személyes tapasztalat sajnos
és ha nekem nem volt büdös betanított szalagmunkára menni minimálbérét főiskolai és egyetemi végzettség mellett, ráadásul napi 3 óra utazással, akkor másnak se legyen büdös minimálbérért közmunkát végezni...vagy ha büdös neki, akkor legalább tartsa magában és ne legyen nagy a szája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!