Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a helyzet a munkaidő...

Mi a helyzet a munkaidő nyilvántartással kapcsolatban? Mi van, ha nem a ténylegeset írják bele? Részletek lent!

Figyelt kérdés
Ha dolgoztam X nap 9 órát, de csak 6 órát írnak be??? (egy hónapba többször van ilyen!) Ha nem írom alá, akkor mi lesz a hivatalos? Hogyan tudom érvényesíteni a jogaimat? Igazából nem a munkáltató találta ki, hanem az alatta lévő emberke, ezért nem akarom a céget fölnyomni, mert akkor munkahelyem sem lesz.
2011. júl. 13. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezt a szemétséget...

Pénzben ez neked (nektek) kb. mennyi hátrányt jelent?

2011. aug. 21. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:44" Sajnállak, de őszintén. Ha lenne privát címed, küldenék neked linket, hogy kicsit magadhoz térj. Kettőnk közül nem én vagyok aki segélyen él, kivéve ha a milliós havi kereset annak számít.

2011. aug. 21. 22:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát a havi millió is nagy segítség ha azt vesszük. :)
2011. aug. 21. 23:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak azért meg is kell dolgozni, azt nem ingyen adják.
2011. aug. 22. 00:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Sokan még a tizedére is beváltanák a munkanélküliséget.
2011. aug. 22. 03:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Mivan, nekem senki nem ír? Jól elvagytok! :-)

Ez nekünk kb. 5000-15000 Ft hátrány. Attól függ. Még én állok a legjobban, de a többiek... sokszor egész nap bent vannak és nincs nekik beírva semmi!!! De mindegy is, mert fizetést sem kapunk!! A könyvelő csinált 1 millió Ft-os hasznot (vagy mit) és elvitte a fizetésünket az Apeh. Júliusi és augusztusi fizu nuku. Meg napi fél órát amúgy is ingyen dolgozunk, mert azt hiszi a főnök, hogy napi 50 percig eszünk, holott sokszor munka közben harapunk valamit, tehát a kezünk nem áll meg! És szinte mindenkinek rokona, barátja (volt)... Csak a bajkeverő nem ismerőse.

2011. aug. 22. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!