Mi a helyzet a munkaidő nyilvántartással kapcsolatban? Mi van, ha nem a ténylegeset írják bele? Részletek lent!
Ezt a szemétséget...
Pénzben ez neked (nektek) kb. mennyi hátrányt jelent?
"A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:44" Sajnállak, de őszintén. Ha lenne privát címed, küldenék neked linket, hogy kicsit magadhoz térj. Kettőnk közül nem én vagyok aki segélyen él, kivéve ha a milliós havi kereset annak számít.
Mivan, nekem senki nem ír? Jól elvagytok! :-)
Ez nekünk kb. 5000-15000 Ft hátrány. Attól függ. Még én állok a legjobban, de a többiek... sokszor egész nap bent vannak és nincs nekik beírva semmi!!! De mindegy is, mert fizetést sem kapunk!! A könyvelő csinált 1 millió Ft-os hasznot (vagy mit) és elvitte a fizetésünket az Apeh. Júliusi és augusztusi fizu nuku. Meg napi fél órát amúgy is ingyen dolgozunk, mert azt hiszi a főnök, hogy napi 50 percig eszünk, holott sokszor munka közben harapunk valamit, tehát a kezünk nem áll meg! És szinte mindenkinek rokona, barátja (volt)... Csak a bajkeverő nem ismerőse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!