Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Állhat a pénztáros? Van...

Állhat a pénztáros? Van valami munkavédelmi törvény ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
az egyik multinál dolgozom 8 órában pénztárosként, és egész nap állunk, nap végére néha már ólomnak érzem a lábaim.. elvileg így jobban látom, kipakolt-e a vevő rendesen a kocsiból, de akkor miért ül mindenhol máshol a pénztáros, és nekem miért nem lehet? ugyanennek a cégnek az ország más területén már volt ebből baja, hogy a dolgozó feljelentette őket, és azóta ülnek.. én is ilyesmit szeretnék, de van erre valami jogalapom?
2011. júl. 13. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom nem halottam még ilyenről de ha a tesco-nál

dolgozol akkor be perelheted mert már őket sokat beperelték

és többnyire okkal úgy hogy hajrá és sok sikert!

2011. júl. 13. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
hát jah fárasztó dolog, de ha ennyire zavar akkor menj egy másik multihoz, gondolom nem nagyok a pénztárosi fizetések közti különbségek.
2011. júl. 13. 18:21
 3/5 anonim válasza:
Abban az esetben igen ha megengedem neki,
2011. júl. 13. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tesco, penny. és nem ilyen egyszerű az ország ebben a részében, hogy akkor átmegyek máshová, konkrétan diplomával vagyok munkanélküli, és másfél év alatt ezt az egy lehetőséget kaptam, pedig az önéletrajzom bent volt az összes többinél is, meg kerestem én mást bőven..
2011. júl. 13. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos az egyik barátom is ép így járt de ő még melót se kapott elég nehéz mostanában melót találni az meg a másik hogy jó is legyen sajna!
2011. júl. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!