Engem elővehetnek ezért?
Ma estefelé történt a buszon,hogy egy lány mellé leült egy seggrészeg kötekedős pasi.Elkezdett vele kötekedni,a lány csendben eltűrte,aztán elkezdte tapizni meg hagosan ócsárolni. Persze senki se szólt semmit,én meg odamentem és megfogtam a lány csuklóját és elakartam vinni,erre a pasi engem elkezdett ütögetni,meg ráncigálni megfogtam és lefújtam gázspray-vel és mondtam a busz sofőrnek,hogy nagyon gyorsan nyissa ki az ajtót mert mi leszállunk a lánnyal. Ez meg is történt és haza kísértem.
Az lenne a kérdésem,hogy engem ezért elővehetnek?
15/L
Nem. Ügyes és talpraesett voltál, sajnálatos, hogy más nem segített. Büszke lehetsz magadra, és nincs okod félni.
Tényleg tisztelet neked.
nem lehet semmi gond... max ha valami lenne ha kérdeznék ez önvédelem volt... ráadásul a spray egy önvédelmi "fegyver"!
és elég bátor dolog volt, minden elismerésem a tiéd:D
ÖNvédelem, bár hülye ötlet volt a buszon lefújni veszélyes.
egyb szép volt grat
Hát ott elkezdett ütögetni meg ráncigálni azért mert a lány elakartam vinni. Nem tudom más,hogy reagált volna..
Am köszi.
Ha ez igaz, merész húzás volt (kissé vakmerő is), de azért szép. 'Faszagyerek' vagy.xD
Ja, amúgy nem valószínű, hogy elővesznek, de ha mégis, max. megmondod, hogy önvédelem volt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!