Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Engem elővehetnek ezért?

Engem elővehetnek ezért?

Figyelt kérdés

Ma estefelé történt a buszon,hogy egy lány mellé leült egy seggrészeg kötekedős pasi.Elkezdett vele kötekedni,a lány csendben eltűrte,aztán elkezdte tapizni meg hagosan ócsárolni. Persze senki se szólt semmit,én meg odamentem és megfogtam a lány csuklóját és elakartam vinni,erre a pasi engem elkezdett ütögetni,meg ráncigálni megfogtam és lefújtam gázspray-vel és mondtam a busz sofőrnek,hogy nagyon gyorsan nyissa ki az ajtót mert mi leszállunk a lánnyal. Ez meg is történt és haza kísértem.

Az lenne a kérdésem,hogy engem ezért elővehetnek?

15/L

2011. júl. 12. 22:15
 1/10 anonim válasza:
69%

Nem. Ügyes és talpraesett voltál, sajnálatos, hogy más nem segített. Büszke lehetsz magadra, és nincs okod félni.

Tényleg tisztelet neked.

2011. júl. 12. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

nem lehet semmi gond... max ha valami lenne ha kérdeznék ez önvédelem volt... ráadásul a spray egy önvédelmi "fegyver"!

és elég bátor dolog volt, minden elismerésem a tiéd:D

2011. júl. 12. 22:36
 3/10 anonim válasza:
54%

ÖNvédelem, bár hülye ötlet volt a buszon lefújni veszélyes.

egyb szép volt grat

2011. júl. 12. 22:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát ott elkezdett ütögetni meg ráncigálni azért mert a lány elakartam vinni. Nem tudom más,hogy reagált volna..

Am köszi.

2011. júl. 12. 23:35
 5/10 A kérdező kommentje:
*t
2011. júl. 12. 23:35
 6/10 anonim válasza:
0%
Senki nem lett lefújva a buszon.Harmatgyenge a sztori,de el lehet filozofálni ilyeneken.Ha valóban fújtál volna,a sofőr is kap belőle,még zárt fülkeajtónál is.Azért pedig már a rendőrségen lennél,mert veszélyeztetted a többi utas életét!!!Üdv:paraszt
2011. júl. 13. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ez igaz, merész húzás volt (kissé vakmerő is), de azért szép. 'Faszagyerek' vagy.xD

Ja, amúgy nem valószínű, hogy elővesznek, de ha mégis, max. megmondod, hogy önvédelem volt. Ennyi.

2011. júl. 13. 14:56
 8/10 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy "önvédelem"! Zárt térben utasokat veszélyeztetve pedig semmilyen védelem nincs,pláne spray-vel! Sajnos!De azért hülyeségeket sem kéne írogatni,ha valakik nem értenek hozzá,mert félrevezető.
2011. júl. 13. 15:00
 9/10 anonim válasza:
ha a fejére fújta, az másra nem hat
2011. júl. 13. 17:53
 10/10 anonim válasza:
Uccsó te hülye vagy zárt térben fújsz megis lehet vakulni ha buszon fúj az közveszélyes
2011. júl. 13. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!