Mit követek el, ha férfiként bemegyek egy női öltözőbe, és ott öltözök át vagy női Wc-ben végzem el a dolgom, nem diszkrimináció a külön férfi és női öltöző vagy a Wc?
Még néhány liberális kérdés:
1.Egyébként meg mi a fenéért másabb az, ha én az utcán látom egy nőnek az arcát, és miért kell eltakarni a nemi szerveket? Az állatok sem takarják el azt. Úgy a természetes. Vagy miért nem takarjuk el az arcunkat is? Egy szép arcú nő engem ugyanúgy felizgat, mintha esetleg a nemi szervét látnám.
2.A másik oldalról: És az milyen már, hogyha egy nő sétál melltartó nélkül akkor az közszeméremsértés, ha egy fiú akkor nem? Hol van itt egyenlőség akkor?
"2.A másik oldalról: És az milyen már, hogyha egy nő sétál melltartó nélkül akkor az közszeméremsértés, ha egy fiú akkor nem? Hol van itt egyenlőség akkor?"
Te már megint kevered az egyenlőséget az egyformasággal. Ez a két szó két teljesen különböző dolgot takar.
Egy fedetlen női kebel alátványa azért sokkal inkább egy szexuális felhívás, mint egy fedetlen női arc látványa. Muzulmán országokban a nők arcát is eltakarják, pont azért mert szerintük még az is izgató a férfi népre, ahogy pl. terád is.
Ehhez a kérdésednek a joghoz semmi köze, ezért csak reagáltam rá, elnézést. :-)
Egy meztelen férfi felsőtestben sokkal kevesebb szexualitás van a nők számára mint fordított esetben.
Abban meg igazad van, hogy az emberek is járhatnának úgy, mint az állatok, csakhát egyrészt nem azok, másrészt meg ugye a civilizáció a felelős a ruhazkodásért. A trópusi égövön sokezer törzs anyaszült meztelen létezett évezrdeken keresztül. Ez az öltözködéses dolog a hűvösebb helyeken terjedt el, a mi őseink is ezért kezdtek el öltözködni. Persze a férfiak nem ugyanúgy reagálnak a női meniszervek látványára ha éjjel nappal azt látják, mint akkor ha a nők fel vannak öltözve, és csak időnként láthatják azt. A hideg miatt ruházkodik az ember, a ruházkodás miatt pedig szégyenlősebb. Ennyi. Remélem tudtam segíteni. :)
"Egy fedetlen női kebel látványa azért sokkal inkább egy szexuális felhívás, mint egy fedetlen női arc látványa."
Igen de ha holnaptól az arcukat takarnák és a mellüket tartanák mindig fedetlenül akkor az arc lenne izgatóbb nem? Mellesleg ez például nálam nem igy van. Az arc ugyanannyira, ha nem talán még jobban izgató, mint a mell.
„Igen de ha holnaptól az arcukat takarnák és a mellüket tartanák mindig fedetlenül akkor az arc lenne izgatóbb nem?”
Ez már annyira nyakatekert, hogy sci-fi -be vagy fantasy-be illene.
„Mellesleg ez például nálam nem igy van.”
A többség véleménye a döntő, neked el kell fogadnod hogy így van.
„Az arc ugyanannyira, ha nem talán még jobban izgató, mint a mell.”
Arca mindenkinek van, és azt eltakarni különben sem igazán praktikus dolog.
Akkor kérdezel én is:Az ősembereket legyen férfi vagy nő,miért nem zavarta ha meztelenül látták egymást?Ha tt még nem voltak személyiségi jogok,akkor a jog jogtalanul használja a személyi jog kifejezést. Ha a politika eltörölné a személyiségi jogokat,akkor őket is fel lehetne jelenteni.
Mivel ez a kérdés ilyen vitákst szül,szerintem a társadalom nem fejlődött,hanem visszafejlődött.
Rousseau-nak volt igaza,amikor azt mondta: „Vissza
a természethez.” És,hogy a civilizáció megrontotta az emberiséget.
A személyiségi jog meglátásom szerint csak akkor lehetne valódi személyiségi jog,ha azzal az összes vaaha élt személy egyetértene.
Ha alapítanék egy új országot,ahol mindenkinek csak meztelenül szabadna közlekednie,még turidstáknsk is,akkor én is szeméremsértést követnék el? Hisz a jognak erre nincsen precedense
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!