Tartásdíj: Ha a lány azt mondja, h védekezik szex közben,1 év múlva mégis megjelenik egy babával, akkor is köteles a férfi tartásdíjat fizetni?
ember, gyerekcsinálás 2 embertől függ. Kivéve ha a csaj megerőszakolt.
2 ember felelőssége a védekezés.
Mindkét fél ugyanannyira felelős.
Genetikai vizsgálat bizonyíthatja, hogy kié a gyerek.
Ha a tied akkor a bíróság kötelezni fog, hogy fizesd a tartásdíjat.
Köteles. Ha nem akar, akkor húzzon gumit. Hinni a templomban kell - mondják. Csak az a biztos, amit én magam intézek.
Én nő vagyok, de sosem bíztam magam a "majd vigyázok" dologra, sőt, még óvszerre sem. Magam akarom kézeben tartani a sorsomat, ezt javaslom mindenkinek.
Akár átvert a fogamzásgátlással a csaj, akár nem, ha terhes maradt tőled, és meg is szülte, akkor tied a gyerek. Mielőtt elkezdenél fizetni, mindenképp csináltassatok DNS tesztet,ha mert esetleg mégse te vagy a papa, akkor ne kelljen fizetned.
Ha viszont mégis a te gyereked, akkor próbáld meg elfogadni a helyzetet, és amennyire lehetséges, legyél ténylegesen apja a gyermekednek.
Kegyetlenül szemét nő az, aki ilyen módon állít kész tények elé egy férfit. De mostmár nem sokat lehet tenni. Talán a teszt esetleg nem téged mutat ki apaként. Per pillanat ez az egyetlen, amiben még reménykedni lehet.
Ha genetikailag a tiéd (DNS teszt) akkor mindenképp kötelezni fognak.
- Keress egy jó ügyvédet és próbáld húzni az időt.
- Próbálj meg "eltűnni" kivenni vhol vidéken egy albérletet bejelentkezés nélkül és feketemunkából élni.
Sajnos jelenleg ilyen tveink vannak, hogy a férfinek nincs beleszólása abba, hogy akarja e a gyereket vagy sem. Ha egyszer elkövette, akkor hivatalosan köteles pénzügyileg hozzájárulni a neveléséshez. Persze az abortuszellenes tv ellen pedig tiltakoznak, mert a "nők önrendelkezési jogát sérti"
És mi van a ffi önrendelkezési jogával??? Annak sárba tiprása nem számít?
"az arról szól, dönthet-e másik ember a nő teste fölött. a nő sem dönthet olyasmiben, ami a férfi testét érinti (pl. nem kötelezhet rá, hogy odaadd a fél vesédet az öccsének, mert szüksége van rá), te sem döntheted el, az ő testével mi lehet."
A gyerek az nem a "nő teste" az egy független személy.
És a ez alapján a gondolatmenet alapján a "férfi teste" is, mert a ffi spermájából van.
Tehát a nő milyen jogon használja fel a ffi spermáját egy olyan gyerekhez amihez a ffi nem járul hozzá?
És méginkább hogyan kötelezheti akarata ellenére a gyereknevelésre egy olyan gyermek esetében amit ő nem akart?
Ez sérti a személyi szabadsághoz és az önálló döntéshez fűződő jogokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!