Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vihetnek ilyenkor bíróság elé?

Vihetnek ilyenkor bíróság elé?

Figyelt kérdés

Mi történik akkor tegyük fel:. én nem fizetem ki a teszvesz számlát, letiltanak, és egyre csak növelik a befizetési összeget, de mondjuk ha én megváltoztatom a postázási

adataimat és a nevemet is, és nem talál engem a behajtó cég,és keresnek, és utánna valamilyen módón meg fognak találni akkor bíróságra visznek????

mi történik ha nem fizetem avatera számlát? mi lesz? mert a vaterán csak az van feltüntetve hogy lejárttá teszik a futó aukcióimat és letiltanak, de ott nem írják egy szóval sem hogy beperelnek.

FONTOS! köszi

2011. júl. 5. 17:56
 1/4 A kérdező kommentje:
hozzá kell tennem hogy azért nem tudtam befizetni mert éppen nyaralni voltunk, MINDÍG RENDESEN BEFIZETEM. csak most megtriplázták az összeget ezért kérdem
2011. júl. 5. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Írd be ide gyakorikédések keresőbe, hogy Creditforte, megoszlanak a vélemények

[link]

2011. júl. 5. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg első körben fizetési meghagyás lenne, aztán amikor az jogerőssé válik végrehajtás.

Ha ellentmondással élsz, akkor per lesz belőle.

2011. júl. 5. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel pert indítani bíróság előtt mindenkinek alanyi joga van, ezért azt nem is kell nekik külön kikötni, hogy beperelnek, ha nem fizetsz. Természetesen ha nem rendezed a tartozásod előbb utóbb előfordulhat pereskedés.
2011. júl. 5. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!