Miért gondolják egyesek azt, hogy a börtönök, büntetések szigorítása esetén csökkenni fog a bűnözés, amikor a bűnözési hajlam genetikai dolog, amit nem lehet kinevelni az emberből?
19:01
Ha már itt tartunk, akkor hagy mondjam el, hogy Györkös Istvánnal készült egy interjú, a legnagyobb hungarista szervezet vezetőjével, és a következőt mondta, bár nem szó szerinte idézem:
... ha majd egy hungarista kormány kerül hatalomra, akkor a következőképpen fog kinézni: első alkalommal még elnézőek leszünk vele, mert bárki követhet el hibát. Második alkalommal már keményen megbüntetjük, a harmadik alkalommal akasztjuk.
Na igen, ilyennek kell lennie a jövőben az igazságszolgáltatásnak. Én teljes mértékben támogatom.
"Ez sem bizonyít mást mint azt hogy micsoda agresszió van ebben a bandában "
Hol van itt agresszió? Szereintem belelátod a cigánykérdést, de ez most nem erről szól, nem ez a megoldása annak. Egyébként az tudtad, hogy a lélek örök életű, de ha sok leszületés után sem képes fejlődni, akkor Isten elpusztítja.
A hungaristák nem a bőrfejűek, nem a Jobbik, nem egy párt, nem Torockaiék. Semmit sem tudtok a mai hungaristákról, és én ezt elég szomorúnak tartom. Rengeteg köztük a diplomás és a fizikai munkás (pl: volt tizedes), most is frissen végzett diplomásokat toboroznak, főleg gazdasági és politikai végzettséggel. Hamarosan hivatalosan ők fogják képviselni a magyar érdekeket. Aki pedig nem tud leállni a bűnözéssel, az megérdemli a halált, majd leszület máshova, nem muszály ide a Földre.
Győrkös István nagyszerű beszéde:
http://www.youtube.com/watch?v=qaieJK4D_DY
Interjú Györkös Istvánnal:
Hát sajnálom, hogy nem hiszel, pedig léteznek magasabb erők.
"Magamban hiszek, és amit elértem az életem során senki másnak nem köszönhetem, csakis saját magamnak. "
Ez szerintem nem így van, bár biztos, hogy sokat tettél magadért.
" Szóval megint szervezkedik valami vallási fanatikus bagázs? "
Na ez az amiért hülyének lehet nézni a másikat. Milyen vallási, és milyen fanatikus? Próbálod lejáratni őket, holott szerintem nem is nézted meg a linket.
"Mondjuk elég kis létszámú lehet, hogy nem hallani róluk szinte semmit, ezáltal jelentéktelenek is."
Pár év múlva ezt még sajnálni fogod.
A Fideszről annyit, hogy akinek a Likud a testvérpártja, arról nem érdemes beszélni. Aki polgárháborút próbál kirobbantani a cigányok és magyarok között arról nem érdemes beszélni. Akinek előrébb való a pénzemberek érdeke, mint a magyar népé, arról sem érdemes beszélni. Tisztességet várni tőlük? Egyik párttól sem lehet. A jövő nem a pénz és pártrendszeré lesz. Majd pár év múlva gondolj vissza, hogy mit mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!