Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért gondolják egyesek azt,...

Miért gondolják egyesek azt, hogy a börtönök, büntetések szigorítása esetén csökkenni fog a bűnözés, amikor a bűnözési hajlam genetikai dolog, amit nem lehet kinevelni az emberből?

Figyelt kérdés
Amikor Hammurapi korában kézlevágás, a középkorban elégetés meg a vadnyugaton kalodába zárás meg akasztás járt a bűntetésekért, akkor is ugyanúgy voltak bűnözők, mint manapság, sőt manapság az olyan országokban ahol hasonló szigorú büntetések vannak (pl. Szaud-Arábia, Irán) sokkal magasabb a bűnözés, mint Magyarországon.
2011. jún. 25. 12:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

19:01

Ha már itt tartunk, akkor hagy mondjam el, hogy Györkös Istvánnal készült egy interjú, a legnagyobb hungarista szervezet vezetőjével, és a következőt mondta, bár nem szó szerinte idézem:

... ha majd egy hungarista kormány kerül hatalomra, akkor a következőképpen fog kinézni: első alkalommal még elnézőek leszünk vele, mert bárki követhet el hibát. Második alkalommal már keményen megbüntetjük, a harmadik alkalommal akasztjuk.

Na igen, ilyennek kell lennie a jövőben az igazságszolgáltatásnak. Én teljes mértékben támogatom.

2011. júl. 2. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor az ilyen Zagyva meg Vona lelkületűek már régen nem élnének.......................De jó hogy a magyarnak több esze van hogy hungarista kormánya legyen! Ez sem bizonyít mást mint azt hogy micsoda agresszió van ebben a bandában és ez nem vezetne sehová. Életfogytiglan kemény munkával megspékelve, az elfogadható, de a kivégzés már nem. Egyébként meg a halálbüntetés sokkal kegyesebb mint az örök rabság rossz körülmények között. Én a luxusbörtönöket szüntetném meg, mert az nem helyénvaló.
2011. júl. 2. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ez sem bizonyít mást mint azt hogy micsoda agresszió van ebben a bandában "

Hol van itt agresszió? Szereintem belelátod a cigánykérdést, de ez most nem erről szól, nem ez a megoldása annak. Egyébként az tudtad, hogy a lélek örök életű, de ha sok leszületés után sem képes fejlődni, akkor Isten elpusztítja.

A hungaristák nem a bőrfejűek, nem a Jobbik, nem egy párt, nem Torockaiék. Semmit sem tudtok a mai hungaristákról, és én ezt elég szomorúnak tartom. Rengeteg köztük a diplomás és a fizikai munkás (pl: volt tizedes), most is frissen végzett diplomásokat toboroznak, főleg gazdasági és politikai végzettséggel. Hamarosan hivatalosan ők fogják képviselni a magyar érdekeket. Aki pedig nem tud leállni a bűnözéssel, az megérdemli a halált, majd leszület máshova, nem muszály ide a Földre.

Győrkös István nagyszerű beszéde:

http://www.youtube.com/watch?v=qaieJK4D_DY

Interjú Györkös Istvánnal:

[link]

2011. júl. 2. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az a gond, hogy nem hiszek semmilyen Istenben. Magamban hiszek, és amit elértem az életem során senki másnak nem köszönhetem, csakis saját magamnak. Szóval megint szervezkedik valami vallási fanatikus bagázs? Köszönjük, de nem kérünk belőletek. Mondjuk elég kis létszámú lehet, hogy nem hallani róluk szinte semmit, ezáltal jelentéktelenek is. Van itt egy Fidesz, az úgy jó ahogy van. Gondolom róluk már sokat hallottál?
2011. júl. 2. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, hogy nem hiszel, pedig léteznek magasabb erők.

"Magamban hiszek, és amit elértem az életem során senki másnak nem köszönhetem, csakis saját magamnak. "

Ez szerintem nem így van, bár biztos, hogy sokat tettél magadért.

" Szóval megint szervezkedik valami vallási fanatikus bagázs? "

Na ez az amiért hülyének lehet nézni a másikat. Milyen vallási, és milyen fanatikus? Próbálod lejáratni őket, holott szerintem nem is nézted meg a linket.

"Mondjuk elég kis létszámú lehet, hogy nem hallani róluk szinte semmit, ezáltal jelentéktelenek is."

Pár év múlva ezt még sajnálni fogod.

A Fideszről annyit, hogy akinek a Likud a testvérpártja, arról nem érdemes beszélni. Aki polgárháborút próbál kirobbantani a cigányok és magyarok között arról nem érdemes beszélni. Akinek előrébb való a pénzemberek érdeke, mint a magyar népé, arról sem érdemes beszélni. Tisztességet várni tőlük? Egyik párttól sem lehet. A jövő nem a pénz és pártrendszeré lesz. Majd pár év múlva gondolj vissza, hogy mit mondtam.

2011. júl. 2. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!