Megüthetem az apám? Valaki fordult már szembe ily módon a szinte teljesen elviselhetetlenné vált szüleivel?
Figyelt kérdés
Rossz nézni ahogy az alkoholista ...apám terrorizál és gyerekes dolgait próbálja ránkerőszakolni. Nagykorú vagyok. Úgy látom hogy anyám képtelen szembenézni vele és ez miatt ki tudja még mennyi ideig fogja tönkretenni a családi légkört, (ha ezt annak lehet nevezni)Néha annyira felidegesít, hogy már nagy szerencse, hogy tudom türtőztetni magam, meg rossz nézni ahogy teszi tönkre maga körül az embereket, főleg anyámat sajnálom..2011. jún. 20. 22:15
11/14 A kérdező kommentje:
De vannak, kisebbek, azért is olyan kényes a dolog
2011. jún. 20. 23:03
12/14 anonim válasza:
Arra készülj fel hogy akkor valószínűleg menned kell.
13/14 doboszoli válasza:
Nehéz helyzetben vagy.
Ha abból indulunk ki, hogy ő az apád, akit tisztelni rendel a közerkölcs, a válaszom NEM.
Ám, ha valaki ezzel a "kényszerű" tisztelettel aljas módon visszaél, veszélyezteti a családja anyagi, és mentális stabilitását, már rezeg a léc.
Ha pedig édesanyád védelmében kell fellépned, (a "gyengébb" védelmében), az én szememben teljes bűnbocsánatot nyersz, ha megütöd.
De mint valaki írta, ez maradjon a legvégső eszköz.
14/14 anonim válasza:
Első nekifutásra tipegjél be a kerületi gyerekjólétibe és apádnak a kiskorú testvéreidet veszélyeztető magatartását jelezzed! Kimennek kt.-ra megkérdezik anyádat a gyerekeket és ha gáz az öreged, akkor szívélyesen eltanácsolják a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!