Megüthetem az apám? Valaki fordult már szembe ily módon a szinte teljesen elviselhetetlenné vált szüleivel?
Üssed.
Én is szétütöttem, amikor részegen elkezdte verni anyámat.
Amúgy enyém is ilyen. Bunkó, folyton morog, hogy milyen haszontalanok az emberek, beszólogat mindenkinek, az emberek utálják, de magasabbrendűnek gondolja magát másoknál. Főleg anyámat és engem néz le és minden nap elmondja, hogy semmirekellők vagyunk és élősködünk rajta.
Itthon szinte nem csinál semmit, mindig másnak rohan dolgozni, hogy megmutassa a világnak, hogy ő milyen szorgalmas ember és hogy ő a jani.
Neked kell eldöntened. Mindenképpen nehéz döntés, de ezt neked kell meghoznod. Te látod, hogy mennyire árt másoknak, és te tudod, hogy meg tudod-e akadályozni.
De tudd, hogy az erőszak csak a legvégső megoldás lehet. Soha nem fogja megbocsátani, ha kezet emelsz rá. Persze, tudom, hogy van olyan helyzet, mikor ez számít legkevésbé.
Ha más, ártatlan embereket védesz meg így (például édesanyádat), az valamennyire "felmentést" ad számodra.
Nem irigyellek.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!