Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megüthetem az apám? Valaki...

Megüthetem az apám? Valaki fordult már szembe ily módon a szinte teljesen elviselhetetlenné vált szüleivel?

Figyelt kérdés
Rossz nézni ahogy az alkoholista ...apám terrorizál és gyerekes dolgait próbálja ránkerőszakolni. Nagykorú vagyok. Úgy látom hogy anyám képtelen szembenézni vele és ez miatt ki tudja még mennyi ideig fogja tönkretenni a családi légkört, (ha ezt annak lehet nevezni)Néha annyira felidegesít, hogy már nagy szerencse, hogy tudom türtőztetni magam, meg rossz nézni ahogy teszi tönkre maga körül az embereket, főleg anyámat sajnálom..
2011. jún. 20. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2011. jún. 20. 22:19
 2/14 anonim ***** válasza:

Üssed.

Én is szétütöttem, amikor részegen elkezdte verni anyámat.

Amúgy enyém is ilyen. Bunkó, folyton morog, hogy milyen haszontalanok az emberek, beszólogat mindenkinek, az emberek utálják, de magasabbrendűnek gondolja magát másoknál. Főleg anyámat és engem néz le és minden nap elmondja, hogy semmirekellők vagyunk és élősködünk rajta.

Itthon szinte nem csinál semmit, mindig másnak rohan dolgozni, hogy megmutassa a világnak, hogy ő milyen szorgalmas ember és hogy ő a jani.

2011. jún. 20. 22:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha megütöd,akkor változni fog az apukád? Te sem leszel különb akkor,mint ő. Jobb lesz otthon a légkör,ha te is verekszel?
2011. jún. 20. 22:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyapám volt pont ilyen, és borzasztóan sajnáltam a nagyanyámat. Nem ütöttem, de nem ártott volna. Komolyabb sérülést persze nem lehet okozni, de egy kézzelfoghatóan erőteljes fellépés időnként segíthet helyretenni a helyzetet, még ha az alapproblémát nem is oldja meg. Nem tudnának valahogy szétválni?
2011. jún. 20. 22:26
 5/14 A kérdező kommentje:
ugyanez, annyira nagyra tartja magát, közbe pedig egy semmirekellő, mihaszna, lusta, senki... mások dolgoznak meg próbálják építeni az életüket, ő meg otthon vedel és szekál mindenkit, néha már nagyon a határt tapossa....
2011. jún. 20. 22:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Neked kell eldöntened. Mindenképpen nehéz döntés, de ezt neked kell meghoznod. Te látod, hogy mennyire árt másoknak, és te tudod, hogy meg tudod-e akadályozni.

De tudd, hogy az erőszak csak a legvégső megoldás lehet. Soha nem fogja megbocsátani, ha kezet emelsz rá. Persze, tudom, hogy van olyan helyzet, mikor ez számít legkevésbé.

Ha más, ártatlan embereket védesz meg így (például édesanyádat), az valamennyire "felmentést" ad számodra.

Nem irigyellek.

Pedro

2011. jún. 20. 22:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Azt olvastam hogy megSüthetem az apám...lol
2011. jún. 20. 22:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Elválni nem tudnak mert sokminden fölött apámnak van jogosultsága (nem anyámnak). Mások védelmére menne, meg azthiszem, hogy abból tanulna. Nem érdekel, hogy ezt nem felejti el sose, mi se azt amiket velünk tett...
2011. jún. 20. 22:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Testvéreid nincsenek véletlenül?
2011. jún. 20. 22:48
 10/14 A kérdező kommentje:
De vannak, kisebbek
2011. jún. 20. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!