2 éve azzal bánt a párom anyja hogy nem a fiáé a kisgyermekünk, oda fajultak a családi vitatkozások, hogy arra a döntére jutottam feljelentem. Rágalmazás ez amit állit?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 22:50
11/17 anonim válasza:
Nincs otthon 1 darab tetőléced? Finoman cirógasd meg a kedves mama homlokát vele hátha tovább fordul a kerék abban a mechanikus agyában.
12/17 anonim válasza:
Ne jelentsd fel, mert csak megromlana a kapcsolatod a pároddal. Inkább ne találkozzatok a csajjal, aztán ha már nagyon hiányolja a fiát/unokáját akkor majd nyalizni fog, hogy látogasságtok meg.
13/17 anonim válasza:
Ennyiért ilyen üggyel nem foglalkoznak, már bocsi de a bíróságnak is van jobb dolga mint hogy anyós hülye kijelentései miatt eljárást folytasson el. Ez nem üti meg sem a becsületsértés, sem a rágalmazás szintjét. Intézzétek el egymás között, egyébként meg a párod a sarkára állhatna.
14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos a párom két lábon áll,az anyja fele is és mi felénk is jó akar lenni.Á el sem ismeri unokájaként a picit,2 éves lassan és 1szer látta,akkor is én vittem el hozzá.Tetőléc....az jó,de az anyja messze lakik olyan hosszú léc nincs.Sajnos ami házban lakunk a páromé és az anyjának haszonélvezeti joga van,és ezért marha nagy szája van.
2011. jún. 19. 22:29
15/17 anonim válasza:
Szia, a párod a férjed? Mert ha igen, akkor házasságban született apa a férj, akkor is ha nem, legalábbis a tv szint. Én amúgy a helyedben mondanám neki ha annyira akarja, fizesse ki a dns vizsgálatot, utána majd befogja :D
16/17 anonim válasza:
"Na, de hogy bizonyítod be, hogy tényleg ezt mondta?
Mindent tagadni fog."
Nem neki kell bizonyitani.
De nem valosul meg a ragalmazas, mert nem nagy nyilvanossag elott (értsd la. 100 ember előtt) tette. Ha a netre is kiirja, mert sikerul kiprovokalnod, akkor az mar ragalmazas.
És érdeke mi fuzodik hozzá? MErt ez is a ragalmazas definiciojahoz tartozik, az erdek. Milyen elonye lesz neki, ha mondjuk nem a fiatol van a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!