Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a törvény tiltja, bünteti...

Ha a törvény tiltja, bünteti az állatkínzást, akkor miért lehet legálisan kapni patkányragasztót?

Figyelt kérdés
A patkányragasztó az az amibe ha belemegy szegény állat, akkor beleragad, majd ott kínlódik, amíg szomjan nem hal, vagy le nem rágja a saját lábát. Kérdem én: ha ez nyilvánvalóan állatkínzás, miért van engedélyezve? Az egy dolog, hogy irtják őket, mert okoznak kárt, na de így? Vagy rájuk nem vonatkozik a törvény?
2009. márc. 19. 17:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
azért az kemény lehet, az egérrsgasztóban egy egérláb :P xxxD
2009. márc. 23. 20:15
 32/34 anonim ***** válasza:
64%
Az állatvédelmi törvény minden gerinces állatra vonatkozik.
2009. márc. 28. 11:08
 33/34 anonim ***** válasza:
Én egy módszert hallottam ami bevált, a vadászgörény, alföldi rokonnak a pincéjében volt pár ilyen dög, leeresztették a vadászgörényt és a patkányok gondolom ahogy megérezték a szagát, hanyatt homlok menekültek. A vadászgörényt meg nem kell félteni simán leöli a patkányt.
2009. nov. 16. 18:55
 34/34 anonim válasza:

Hát az lehet, hogy patkány de nekem még azt se volna szívem megölni, az tuti! Borzasztó szegény mit szenvethet .:S

Én az emberi gyilkosságot simán megnézem de, hogy az állatokat szenvedni ....

2009. dec. 19. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!