Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a törvény tiltja, bünteti...

Ha a törvény tiltja, bünteti az állatkínzást, akkor miért lehet legálisan kapni patkányragasztót?

Figyelt kérdés
A patkányragasztó az az amibe ha belemegy szegény állat, akkor beleragad, majd ott kínlódik, amíg szomjan nem hal, vagy le nem rágja a saját lábát. Kérdem én: ha ez nyilvánvalóan állatkínzás, miért van engedélyezve? Az egy dolog, hogy irtják őket, mert okoznak kárt, na de így? Vagy rájuk nem vonatkozik a törvény?
2009. márc. 19. 17:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
ehhez nem kell Bolgárokhoz menni Magyarországon is volt ilyen sok kis cigány gyereknek a putriban csak a feje és a hasa volt szinte meg a többi testrésze csak egy csonk volt mert a patkányok lerágták a húsát
2009. márc. 20. 18:00
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Értem, és tudom, én tettem be az előző linket, nem volt kedvem tovább guglizni, és ez volt az első, amit kiadott :-D csak szemléltetni akartam egy tényt...
2009. márc. 20. 18:02
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Előbb azt kéne megoldani, hogy a hobbiállatok kínzóit megbüntessék. Ez lenne a legegyszerűbb, de még ez sem sikerült. Gondolod, hogy ezek után be fogják tiltani a patkányragasztót?
2009. márc. 20. 19:04
 24/34 anonim válasza:
73%

17: 15

te is falatozol egy állat húsából

akkor az állatok miért ne ehetnének a mienkből? :)))

2009. márc. 20. 21:34
 25/34 anonim válasza:
73%

Utsó vagyok

Mi is óriási kárt okozunk az állatoknak. Nem élhetnek természetes élőhelyükön és nem élhetnek normálisan. Ezek után simán megérdemlik az emberek. Sőt még többet is megérdemelnének. Az ember a legkegyetlenebb és legmocskosabb állat a világon. TÉny.

2009. márc. 20. 21:37
 26/34 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó! Azt ugye tudod, hogy te is ember vagy, és amit írtál, az rád is vonatkozik... :D Csakmert úgy írtad, mintha te egy földönkívüli lény lennél, vagy más fajba tartozó, mert csak szidtad az embereket, többes szám 3. személyben, nem pedig többes szám első személyben írtál... :D:D Vicces vagy! (amúgy meg senkinek sem kötelessége húst enni, mindenki maga dönti el, nem?) :D
2009. márc. 21. 19:45
 27/34 anonim válasza:
100%
mert szerinted én nem gondolom magam embernek, vagy mi? :D
2009. márc. 21. 22:26
 28/34 anonim ***** válasza:
75%
Már elfajult a dolog, és nem azt beszéljük, ami a kérdés, de utolsó, gondold meg, ha Téged vagy istenőrizz a Te gyermekedet harapná meg patkány, hidd el, nem fordulna meg a fejedben, hogy embertelen a ragasztó, használnád...
2009. márc. 22. 09:47
 29/34 anonim válasza:
100%
Na ,hogy az előbbi kérdésedre is válaszoljon valaki; vannak ari pockerek,ezek nem túl nagyok sötét színűek és csak gabonát csócsálnak. A másik háztáji fajta nagy és rusnya, csapzott-szürke;na ez gyilkolássza a baromfit.Általában nem eszik az áldozatából, "csak" a vérüket szívja ki(remélem még így is vonzó a kis drága). De van, hogy spontán lábakat harap le,mert ahhoz van kedve.Láttam egyszer, ahogy elkapott egy kacsát a fejénél fogva.Nem volt szép látvány,s gyerekként kisssé sokkolt a dolog, így külnösebben nem lettem depressziós, mikor nagyanyám kirakta a ragasztót..
2009. márc. 22. 10:01
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó leirta a nagy igazságot.Szerintem egy városi ember még nem látta ezt a tipikus ,IGAZI undorító patkányt,ami elkapja a macskát,tyúkot,stb.. Én láttam nem is egyszer,és nem tudom,elárulahrtná valaki,hogy a kertből milyen humánusabb modon tüntessem el?kössem pórázra?Ez kártevő állat,ráadásul nem veszéélytelen,rengeteg ferztőzést terjeszt.
2009. márc. 22. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!