Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A lányom 18 éves, főiskolára...

A lányom 18 éves, főiskolára fog járni. Medig vagyok köteles gyerektartást fizetni?

Figyelt kérdés
21 éves korig,első diplomáig,amíg tanul?
2011. máj. 27. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves 20:38,

Sajnos saját példán ismerem, hogy biza' bele kéne halni a gyerektartásba... Barátnőm fizethet havi 18.000 Ft-ot a 28.000-es munkanélküliből (már ameddig kapott, mert mióta nem kap, azóta a semmiből tarthatja el a két gyereket). És kénytelen volt eljönni a városból (így feladni a munkát) mert a volt férj élni sem hagyta. Most ha nem lennék (És a szüleim) mehetne csövezni a híd alá, hogy a gyerekeknek jó életük legyen (ja, apuci havi 130.000 nettót visz haza...)

És sajnos rengeteg ismerős van még így :(

2011. máj. 27. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:

19:42

Ezt mondhatnánk az anyának is: Nem csak a jogait kellene nézni hanem ha már gyreket csináltatott magának mi lenne ha tök egyedül felnevelné?

2011. máj. 27. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:

"Nem a vakvilágba beszélek, a volt barátnőm anyja csak úgy herdálta a pénzt. Hitel plazmatévére, új autóra, stb. Közben meg dohányzott is a nő. Természetesen étel nem mindig jutott az asztalra."

Itt a válasz is. Pont a nők ilyenek. De az ilyen mégis megél abból, h felcsináltatta magát. Hiszen majdcsak eltart vki gyerekestül. Ha meg nem akkor elválok meg megyek a bíróságra. Ilyen sz&r világban élünk. Aztán ne is csodálkozzunk h manapság egyre kevesebben vállanak gyereket.

Egy ffinek abszolút nem éri meg gyereket csinálni.

2011. máj. 27. 22:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!8 éve fizetem rendesen a 40% gyereketartást,betartom a 2 hetes láthatást,a saját lakásomban,sütök,főzök,tartom a születésnapot,névnapot,Karácsonyt!2 éve már nem tudom Őket nyaralni vinni!A fizetésem netto 85-100000!-40%!!!Nem tartom magam rossz apának!Ezt csak a negatív kritika miatt írtam!
2011. máj. 28. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!