Ha a háziorvos megtagadja a jogosítványt, akkor kihez lehet fellebbezni?
na hát ez így tök fair, én is benne lennék egy olyanban, hogy egy független dokihoz elmenjek aztán ő megvizsgáljon, mert semmit se találna, teljesen egészséges vagyok, de azért izgalmas amit írsz, hiszen egy független, idegen orvos ugye eleve nem ismeri a dokumentációt ami a háziorvosnál van
(nekem egy tök jelentéktelen egyszeri "szívbajom" volt úgymond, vszínű front miatt kijött egy lábdagadás, na de amellett meg versenyzői sportorvosi engedéllyel rendelkezem, éves felülvizsgálattal, szal egy egyszeri kis hülyeség volt, és most éppen ebbe köt bele, holott eddig 15 évig semmi baja nem volt ezzel -- és azért én erősen érzem azt, h elképzelhető h mégis a boríték hiánya az alapprobléma, mert azóta ahogy hallom, szinte mindenki fizet neki még receptírásért is, na én meg eddig soha nem fizettem egy fillért se, és biztos ki van rám akadva ..... nagyon durva h az embertől azt a rohadt borítékot mindenhol elvárják, de persze én vagyok a hülye, mert gondolhattam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!