Mi a teendő, ha egy háziorvos zaklatja a lányom?
Voltunk egyszer helyettesítésen a Vahot utcai rendelőben egy doktornál és azóta facebookon írogat a lányomnak. Hogy szívesen találkozna vele rendelés után, meg milyen aranyos és bájos stb...
Épp most lett nagykorú, de szólt, mert már ez neki is sok. Zaklatásnak ez még nem minősül, de az ilyen pedofil hajlamúakkal mit lehet kezdeni?
szerintem mondja meg a lányod vagy ha ő nem meri akkor te neki hogy szakadjon le róla ha nem teszi jöhetnek a verőlegények
vagy ahogy ajánlották is rakt ki őt ilyenolyan oldalra csak hogy neked jobb legyen
meg lányod tiltsa le fészről...
Köszi, hogy írtál, ari vagy:) A rendelőben mindig túlórázom, meg ha vége a műszaknak jön a takarító brigád...viszont sétálhatnánk egyet vhol. ha jó idő lesz a pl. a Margitszigeten, vagy a Gellért-hegyen. Hétfő du. vagy hétvége. Nekem bármelyik jó:) Szupi lenne!:):) Én is szeretem a kutyusokat, leginkább a német juhász méretűeket, így mivel társasházban lakom nincs kutya. Egyébként az a rendelőm ahol voltál, csak mivel Te a szembe rendelőbe jársz, ezért gondoltam, hogy nem látlak többé, csak max helyettesítés alkalmával. Szép Napot!
Ui: Ha elfogadja, ihatnánk pertut vmikor:) vagy Ön hogyan vélekedik erről kedves?:):)
A kamuról ennyit... Szemét!
Komolyan kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!